“Parlem amb” l’infermer gestor de casos al CAP Horta, Artur Dalfó, que explica el paper d’aquest perfil professional dins els equips d’atenció primària

CAPHorta_ArturDalfo_INF_GC

L’infermer gestor de casos al CAP Horta, Artur Dalfó, és el protagonista d’aquesta setmana a la secció del blog ‘Parlem amb’ on explica la seva experiència com a professional sanitari i referent de l’equip en casos de complexitat i fragilitat, que requereixen recursos sanitaris adients per evitar recórrer al circuit d’ingressar a l’hospital a través d’urgències. És important l’existència de la figura d’un referent de cara a la comunicació més àgil entre atenció primària i hospitalària i entre atenció primària i intermèdia.

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la infermera del CAP Turó, Ana Maria Gómez-Quintero, que és referent en tabaquisme i fa 20 anys que lluita contra aquesta drogodependència des de la consulta, o la treballadora social sanitària del CAP Drassanes, Carol González, que abordar els problemes de salut i psicosocials al barri El Raval de Barcelona i que s’han vist agreujats amb la pandèmia del coronavirus.

 

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.