L’atenció primària també està present a les presons, ens ho explica el metge de família Jordi Boguñá amb quatre dècades d’experiència en serveis penitenciaris

Director_EAPP_Wad-Ras_Jordi_Boguña

Jordi Boguñá Casellas, metge de família i director de l’Equip d’Atenció Primària Penitenciari Wad-Ras ens explica aquesta setmana la seva experiència després de quatre dècades a l’entorn penitenciari a la secció ‘Parlem amb’.

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la infermera del CAP Turó, Ana Maria Gómez-Quintero, que és referent en tabaquisme i fa 20 anys que lluita contra aquesta drogodependència des de la consulta, o la treballadora social sanitària del CAP Drassanes, Carol González, que abordar els problemes de salut i psicosocials al barri El Raval de Barcelona i que s’han vist agreujats amb la pandèmia del coronavirus.

Consulta l’entrevista sencera clicant aquí

 

 

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.