“Parlem amb” la infermera i adjunta a direcció del CAP La Mina, Elisabet Carrera, sobre com han reorganitzat i coordinat les noves necessitats i les que ja tenien per fer front al coronavirus

La infermera de família i comunitària i adjunta a direcció del CAP La Mina, Elisabet Carrera, és la protagonista d’aquesta setmana a la secció del blog ‘Parlem amb’ on explica com s’han reorganitzat al seu centre d’atenció primària durant la pandèmia del coronavirus per atendre els pacients amb aquest virus, a la vegada que feien el seguiment a la ciutadania amb altres patologies no demorables.

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la llevadora del CAP Sant Andreu, Sílvia Martín, que ens explica el paper de l’atenció primària en el foment de la lactància materna, o el metge de família i director de l’Equip d’Atenció Primària Penitenciari Wad-Ras, Jordi Boguñá, que ens parla sobre com ha estat la seva carrera professional vinculada a l’atenció sanitària dins d’una presó des de l’any 1983.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Processos assitencials, Professionals dels CAP i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.