“Parlem amb” el gestor covid del CAP Adrià, Arnau Andrés, sobre com realitzen el seguiment de casos sospitosos i dels seus contactes amb l’objectiu de trencar la cadena de contagis

Arnau Andrés, gestor covid al CAP Adrià de Barcelona
Arnau Andrés, gestor covid al CAP Adrià de Barcelona

El gestor covid del CAP Adrià, Arnau Andrés, és el protagonista d’aquesta setmana a la secció del blog ‘Parlem amb’ on explica els detalls d’aquest nou perfil professional que ha començat a treballar als centres d’atenció primària arran de la pandèmia del coronavirus. Els gestors covid realitzen el seguiment de casos sospitosos i dels seus contactes amb l’objectiu de trencar la cadena de contagis, una tasca on resulta clau crear un ambient de confiança i confidencialitat amb els pacients. 

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la llevadora del CAP Sant Andreu, Sílvia Martín, que ens explica el paper de l’atenció primària en el foment de la lactància materna, o el metge de família i director de l’Equip d’Atenció Primària Penitenciari Wad-Ras, Jordi Boguñá, que ens parla sobre com ha estat la seva carrera professional vinculada a l’atenció sanitària dins d’una presó des de l’any 1983.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Processos assitencials, Professionals dels CAP i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.