“Parlem amb” Mercedes Möller, metgessa responsable de la Unitat de Rehabilitació Drassanes, sobre com va viure la pandèmia del coronavirus

La metgessa especialista en Medicina Física i Rehabilitació i responsable de la Unitat de Rehabilitació del CAP Drassanes, Mercedes Möller, és el protagonista d’aquesta setmana a la secció del blog ‘Parlem amb’ on explica com combina la seva professió amb una intensa afició a l’esport i com el seu entrenament físic i mental l’ha ajudat a superar la covid-19. I és que Möller posseix nombrosos títols d’atletisme tant en pista, com en muntanya,  i també alguns rècords. A la unitat que dirigeix treballen la prevenció i l’exercici és bàsic especialment en patologia mecànica crònica.

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la llevadora del CAP Sant Andreu, Sílvia Martín, que ens explica el paper de l’atenció primària en el foment de la lactància materna, o el metge de família i director de l’Equip d’Atenció Primària Penitenciari Wad-Ras, Jordi Boguñá, que ens parla sobre com ha estat la seva carrera professional vinculada a l’atenció sanitària dins d’una presó des de l’any 1983.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Professionals dels CAP, Promoció de la salut i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.