“Parlem amb” Marc Campanario, tècnic en Imatge per al diagnòstic del CAP Manso, sobre la tasca dels serveis de radiologia a l’atenció primària

 
El tècnic del Servei de Diagnòstic per la Imatge (SDPI) del CAP Manso, Marc Campanario, és el protagonista d’aquesta setmana a la secció del blog ‘Parlem amb’ on explica com s’ha reorganitzat aquest servei durant la pandèmia del coronavirus amb l’objectiu d’augmentar la capacitat diagnòstica, ajudar en la resolució de les complicacions de la malaltia i atendre millor la ciutadania. El tècnic explica les claus i la importància d’aquest servei dintre del sistema sanitari i aposta per una atenció sanitària més propera i humana. 

Us recordem que la iniciativa ‘Parlem amb’ va començar el 6 de juliol amb l’objectiu de conèixer la diversitat de perfils que conformen els professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS. D’aquesta manera posem en valor els seus coneixements, habilitats, expertesa i les seves vivències, que són un reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Entre els professionals trobareu, per exemple, la infermera i adjunta a la direcció del CAP La Mina, Elisabet Carrera, que ens explica com es va transformar el paper de l’atenció primària durant els primers mesos de la pandèmia del coronavirus, o el gestor covid del CAP Adrià, Arnau Andrés, que ens parla sobre aquest nou perfil professional que s’ha incorporat a l’atenció primària per fer la identificació dels contactes estrets dels casos sospitosos.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Processos assitencials, Professionals dels CAP i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.