Professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat ofereixen el seu testimoni sobre la pandèmia a través del projecte ICS Memòria Covid

La TSS del CAP Drassanes, Carol González, durant un moment de la intervenció a ICS Memòria Covid

ICS Memòria Covid és un projecte audiovisual que recull testimonis de professionals de l’Institut Català de la Salut sobre com han viscut la pandèmia del coronavirus des de la seva experiència als diferents llocs de treball. Els professionals repassen els moments claus des del punt de vista personal, les lliçons apreses i els sentiments que afloren quan miren enrere. Com han afrontat aquesta situació? Com s’han reinventat? Es tracta de trobades relaxades, fins i tot terapèutiques, que busquen crear una memòria col·lectiva d’aquesta pandèmia sense precedents. Actualment hi ha publicades quatre sessions i en tres han participat professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN):

 • En la segona sessió, han manifestat el seu testimoni la treballadora social sanitària del CAP Drassanes, Carol González, i la infermera i adjunta a la direcció del CAP Montnegre, Gemma Fanlo.
 • En la tercera conversa, que ha reunit professionals residents de medicina familiar i comunitària, ha intervingut el metge resident del CAP El Clot, Guillermo Fernàndez.
 • La sessió on professionals de l’ASSIR expliquen com van afrontar la pandèmia reuneix, entre d’altres, a:
  • Cristina Martínez, llevadora i responsable de l’ASSIR de l’APBCN i de Catalunya.
  • Rosa Almirall, ginecòloga de la Unitat Trànsit, gestionada per l’ASSIR i ubicada al CAP Numància.
  • Carmen Valverde, llevadora del CAP La Sagrera
  • Roser Porta, llevadora de l’ASSIR del CAP Sant Andreu.

En aquesta pàgina estan recollits els testimonis de la ICS Memòria Covid i trobareu tot el material a les xarxes socials, amb l’etiqueta #ICSmemòriaCOVID.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Professionals dels CAP i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.