La població que es visita als CAP Pare Claret, Sanllehy i Vila de Gràcia-Cibeles disposa d’un nou recurs al districte de Gràcia per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19

La població adulta que es visita als CAP Pare Claret, Sanllehy i Vila de Gràcia-Cibeles, del districte de Gràcia de Barcelona, disposa des d’avui 17 de novembre de 2020 d’un nou recurs assistencial per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19 amb l’habilitació d’un espai al carrer Venus, número 8. La iniciativa dels professionals d’aquests centres ha permès habilitar un espai que obre de dilluns a divendres de 8 a 20h i que està atès per professionals sanitaris que visiten, realitzen les proves necessàries, fan seguiment de casos diagnosticats o amb sospita de covid-19 i també realitzen la identificació dels seus contactes estrets.

Aquesta mesura millora l’accessibilitat als professionals d’atenció primària, ja que permet disposar de més consultes i espais als centres, augmentant l’activitat presencial i la capacitat resolutiva dels equips en relació amb la resta de patologies. La població infantil continuarà sent atesa a l’Equip de Pediatria del CAP Pare Claret.

Per accedir a aquest recurs, cal contactar amb el CAP assignat (CAP Sanllehy, Pare Claret i Vila de Gràcia-Cibeles) a través d’internet, enviant un missatge a través del web de programació de visites citapreviasalut.cat o una eConsulta a través de l’espai digital La Meva Salut. També es pot contactar amb la central de trucades, al 93 326 89 01, o als telèfons dels CAP.

Es tracta de la primera vegada que tres equips es coordinen per a gestionar conjuntament l’assistència sanitària en un espai extern al mateix CAP i, una vegada més, l’atenció primària demostra la seva capacitat d’adaptar-se en funció de com evoluciona l’epidèmia i com van canviant les necessitats de la ciutadania.

Per a més informació:
. Tipus de test per detectar la covid-19 i els anticossos
. Sobre la vacunació de la grip

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Professionals dels CAP i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.