Dos infants componen música per agrair la tasca dels professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per fer front al coronavirus

Canço de l’Apol·lo, de 6 anys, als professionals de l’APBCN

L’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN) de l’ICS vol agrair als dos nens catalans que viuen a Londres, Aquil·les i Apol·lo, de 4 i 6 anys respectivament, el regal de dos peces musicals dedicades als nostres professionals per tota la tasca que desenvolupen per fer front a la pandèmia del coronavirus, amb l’objectiu de fer-los sentir millor a través de la música.

Compatim aquestes peces musicals que van acompanyades de dues cartes.

La carta de l’Apol·lo diu el següent:

Estimats metges, infermers i personal sanitari de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat.

Em dic Apol·lo, tinc sis anys, soc català i visc a Londres.

Vull enviar-vos aquesta peça perquè esteu treballant molt molt molt i espero que us faci sentir millor, més feliços i donar-vos calma i energia. L’he compost per a tots els metges, infermers, científics i per a totes les persones en el món que estan patint per culpa del coronavirus.

Sóc músic i toco el trombó, el cello, les timbales i percussió orquestral perquè m’agrada molt la música. M’agrada molt molt la música perquè sense música les persones estarien tristes i avorrides, però amb música les persones poden estar felices i per això m’agrada. Aquesta és la manera en què jo puc ajudar.

Aquesta peça és un quartet de corda que es toca amb quatre instruments: cello, viola, violí 1 i violí 2. El que veieu és la partitura i la línia verda marca què està sonant. No us puc enviar un vídeo amb músics de veritat tocant el quartet perquè estem en confinament i els músics no el poden gravar.

El quartet es diu Pandemia i té tres parts o moviments:

1. Sobreviure
2. Esperança
3. Lluita

Espero que us agradi.

Gràcies per ajudar la gent que està malalta i morint de la covid-19. Vosaltres esteu salvant el món!!

Gràcies.

Per la seva banda, la carta de l’Aquil·les diu:

Hola!

Em dic Aquil·les i tinc 4 anys. He compost una peça per a vosaltres que es diu Bravery/Valentia. Jo l’he inventat i l’Apol·lo m’ha ajudat a escriure-la.

Gràcies per ajudar a tothom i lluitar contra el coronavirus.

Aquil·les 

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Professionals dels CAP. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.