Els professionals dels CAP del districte de Sant Andreu de Barcelona reben un premi per la seva la dedicació durant la pandèmia de la covid-19

Professionals del CAP Casernes

El districte de Sant Andreu de Barcelona ha atorgat e Premi Sant Andreu 2020, en la categoria de distinció personal, als professionals dels centres d’atenció primària i de les residències del districte per la seva la implicació, dedicació i els esforços desplegats en l’atenció i cura de pacients durant la pandèmia de la covid-19. Els professionals premiats són dels CAP Bon Pastor, Casernes, La Sagrera, Sant Andreu i Trinitat Vella, amb els diferents equips, unitats i serveis que hi treballen, a més de l’equip Congrés del CAP Passeig de Maragall.

El jurat del premi ha considerat que la tasca duta a terme aquest any pel personal de l’atenció primària i les residències de persones grans del districte és mereixedor d’aquest reconeixement. De fet, La proposta ha recollit més de 100 signatures que l’avalen i el jurat ha decidit atorgar el premi per unanimitat.

Des de l’organització del premi s’ha posat de manifest la labor incessant i compromesa dels guardonats amb el servei públic i l’atenció a les persones més vulnerables, atès que, durant la pandèmia del coronavirus els professionals d’atenció primària s’han adaptat a una situació canviant, assumint noves responsabilitats com l’atenció als hotels salut, les residències, el seguiment dels positius i dels contactes estrets, la realització de PCR a les escoles o els cribratges intensius a la població, sense deixar d’atendre la resta patologies, així com cures, tractaments, vacunacions o proves que no són demorables.

Més informació dels Premis Sant Andreu 2020

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada s'ha publicat en Professionals dels CAP i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.