El programa Recuperart-19 de millora del benestar emocional dels professionals sanitaris inclou visites guiades a les exposicions temporals del MNAC

El programa Recuperart-19, que combina art i ciència amb l’objectiu de millorar el benestar emocional dels professionals sanitaris durant la covid-19, ara també inclou visites guiades a les exposicions temporals del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) tots els dissabtes a partir del 29 de maig fins al 17 de juliol. L’objectiu d’aquesta activitat complementària és seguir apostant per accions fora de l’àmbit assistencial que poden ser beneficioses per als professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS.

Visites guiades per complementar el programa Recuperart-19

L’activitat proposada al MNAC es pot realitzar de dimarts a diumenge, però per gaudir també de les visites guiades i gratuïtes a les exposicions temporals cal assistir els dissabtes i apuntar-se a l’arribar al museu com a activitat complementària al Recuperart. L’aforament màxim de les visites és de 12 persones i se seguirà l’ordre d’arribada. La visita es pot fer abans o després del programa de Recuperart.

Programa Recuperart-19

Lloc: MNAC
Obert de dimarts a diumenge
Dia de l’activitat complementària al programa: dissabte

Visites guiades a les exposicions temporals

Dissabtes del 29 de maig al 17 de juliol

Altres programes d’acompanyament emocionals dels professionals

Servei d’acompanyament emocional als professionals de l’APBCN
Paral·lelament a Recuperart-19, l’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN) disposa d’un servei d’acompanyament emocional als professionals amb motiu de l’alerta sanitària pel coronavirus SARS CoV-2, que té l’objectiu de guiar-los i acompanyar-los en la gestió de l’estrès i tensió emocionals que pateixen amb motiu de la pandèmia.

Programa acompanyament
El Servei Català de la Salut posa en marxa el Programa d’acompanyament a professionals per ajudar a conciliar la vida personal i laboral davant l’exigència de la covid-19. El programa, dirigit a tots els professionals del Sistema de Salut de Catalunya, agrupa una sèrie de serveis i d’avantatges per tenir cura tant de l’estat físic com emocional. El conjunt de serveis i avantatges s’agrupen al voltant de dos grans eixos: acompanyament durant la pandèmia, i beneficis i descomptes.

Enllaços relacionats:

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Professionals dels CAP, Promoció de la salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.