Els professionals de l’APBCN atenen els mitjans i arriben als col·lectius amb baixa cobertura vacunal als primers punts de vacunació mòbils de Barcelona

Punt de vacunació mòbil d’Arc de Triomf

Els primers punts de vacunació mòbils de Barcelona ciutat han estat Arc de Triomf i Ciutat Meridiana.

A cadascun dels punts, professionals dels Equips d’Atenció Primària (EAP) dels CAP Passeig Sant Joan i CAP Ciutat Meridiana han atès els mitjans de comunicació per seguir fent difusió de la iniciativa que té com a objectiu arribar als col·lectius vulnerables i avançar en la immunitat de grup.

Les primeres aparicions als mitjans van tenir lloc el 7 de juliol, quan van començar les vacunacions al punt mòbil d’Arc de Triomf. Les entrevistes són en gran mesura a Yoseba Cánovas, metge de família i director del CAP Passeig Sant Joan.
Telenotícies migdia – TV3 Minut: 17:00
La hora de la 1 – TVE 
Minut: 15:00
Notícies migdia – Betevé
 Minut: 5:30

Pel que fa al segon punt de vacunació mòbil de Ciutat Meridiana, també hi ha hagut aparicions a mitjans com El País, El diari Ara o Betevé.

Aquesta iniciativa dels punts de vacunació mòbils es tracta d’un vehicle mòbil que es va traslladant de localització per arribar als diferents col·lectius vulnerables.  A cadascuna de les diferents ubicacions hi ha un EAP de referència que dona suport i difon la iniciativa als col·lectius vulnerables de la zona a través de la seva xarxa comunitària. S’administra la vacuna Janssen per garantir la pauta completa, indicada a partir dels 40 anys pel Ministerio de Sanidad.

Els professionals de l’APBCN posen en valor l’atenció primària als mitjans

Davant la cinquena onada, els professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN) continuen adaptant-se a la situació canviant, assumint noves responsabilitats, sense deixar l’atenció habitual dels CAP. Demostren que l’atenció primària és més pròxima i està més present que mai en el seu paper d’atenció a la salut de la ciutadania. Aquí podreu llegir les diferents informacions en mitjans de comunicació on els professionals posen en valor la seva feina.

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.