El punt de vacunació de La Fira de Barcelona acull el projecte ‘Behind The Mask’ per homenatjar el personal sanitari i recordar que la pandèmia no ha acabat

El punt de vacunació centralitzat contra la covid-19 de la Fira de Barcelona acull el projecte Behind The Mask que consisteix en la instal·lació d’imatges de gran format de professionals amb mascareta que treballen en aquest dispositiu. L’objectiu és donar-los visibilitat i reconèixer i agrair la feina feta, a més de recordar a la ciutadania la importància de la seva tasca i que la pandèmia encara no ha acabat. Aquest missatge resulta especialment significatiu en un moment en què s’ha reduït el ritme de la vacunació, malgrat tenir disponibles moltes dosis i molts professionals involucrats en la immunització.

En total, s’han penjat 11 imatges, però al web hi ha una àmplia representació de professionals d’infermeria, tècniques en cures auxiliars d’infermeria (TCAI), personal administratiu sanitari, de neteja o de tasques de coordinació, així com d’altres activitats necessàries per al funcionament del punt de vacunació. Cada imatge disposa d’un codi QR que dirigeix al web del projecte Behind The Mask, on és possible conèixer la història que hi ha al darrere: el nom de la persona, la tasca que desenvolupa i un missatge breu amb les sensacions viscudes. Les imatges estaran penjades a les façanes i a l’interior del recinte mentre estigui actiu el punt de vacunació i hi trobem expressions d’agraïment, unió, esforç, esperança, il·lusió o aprenentatge.

Cal recordar que la Fira de Barcelona és el punt de vacunació amb més capacitat de Catalunya, que està gestionat per l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS i que el dispositiu té capacitat per a fins a 12.000 dosis diàries. Des de la seva posada en funcionament al mes de maig s’han administrat 700.000 dosis de vacuna i han treballat uns 1.500 professionals.

Més informació a la nota de premsa

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Professionals dels CAP. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.