Participeu en les activitats dels CAP de Barcelona ciutat per celebrar la Setmana sense Fum 2023, del 25 al 31 de maig  

Us animem a participar un any més en la celebració de la Setmana sense Fum (SSF), del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig). El lema d’aquesta edició és ‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’.

Diversos centres d’atenció primària han preparat accions específiques per sensibilitzar la població sobre la importància per a la salut de no començar a consumir tabac o de deixar l’hàbit de fumar-ne, així com de poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. Les activitats van des de taules informatives a tallers dinàmics o col·loquis, passant per concursos i exposicions literàries o de dibuixos infantils, entre d’altres.

A continuació podeu consultar algunes de les activitats, el dia, l’hora i el lloc de celebració:

CAPActivitatDia i horaLloc
CAP ChafarinasTaula informativa31 de maig, de 10 a 13.30 h i de 15 a 19 hCAP Chafarinas
CAP HortaTaula informativa29 de maig, d’11.30 a 13.30 hEntrada del CAP Horta
30 de maig, de 17.30 a 19.30 h
Activitat comunitària al carrer. Ball i taula informativa31 de maig, d’11.30 a 13.30 hA l’espai entre el carrer de les Lletres i el carrer Beatriu (Darrere del CAP Horta)
CAP La SagreraLa Sagrera sense fum. Apunta’t al carro. Sessió informativa i col·loqui31 de maig, de 19.15 a 20.45 hAl Casal de Barri Torre de La Sagrera
CAP Ramon TurróTaula informativa, col·loquis i activitat infantil31 de maig, de 8.30 a 14 hAl CAP Ramon Turró
CAP Passeig de Maragall (equip Encants)Exposició de dibuixos i escrits del concurs d’alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Caterina AlbertDel 24 de maig al 3 de junyEquip d’Atenció Primària Encants, a la 3a planta del CAP Passeig de Maragall
CAP SantsExposició de murals elaborats per alumnat alumnat de 5è de primària de l’Escola Maristes Sants-Les CortsDel 22 de maig al 3 de junyAl CAP Sants
CAPIBEExposició de murals elaborats per alumnat alumnat de 5è de primària de l’Escola BarrufetDel 22 de maig al 3 de junyAl Centre d’Atenció Pedriàtrica Integral Barcelona Esquerra (CAPIBE)

Podeu col·laborar amb els objectius de la Setmana sense Fum difonent les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes #ssfcat23 #SumaSalut.

Després de la Setmana sense Fum, continuareu trobant suport i grups especialitzats per deixar de fumar en el vostre CAP,  perquè pugueu prevenir o abandonar aquest hàbit en qualsevol moment de l’any.

Més informació

Advertisement

Quant a @apicsbcn

Informació dels CAP de Barcelona ciutat de l'Institut Català de la Salut
Aquesta entrada ha esta publicada en Professionals dels CAP, Promoció de la salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.