Aparicions als mitjans dels professionals dels CAP de Barcelona Ciutat de l’ICS durant el 2021

Consulteu també les publicacions dels professionals de l’atenció primària de l’ICS
de Barcelona ciutat 
a mitjans i publicacions

18/01/2021
TVE Catalunya – La 2 – Programa En Línia
. Programa sobre la vacunació de la covid-19 amb declaracions de la infermera del CAP Sant Andreu, Inés Falder, i de la tècnica en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) el CAP Chafarinas, Marisol Santoyo, sobre com és la vacuna i l’experiència dels professionals d’inocular-se aquest fàrmac. A partir del minut 27:36”

17/01/2021
RTVE – Ràdio 4 – Programa Món possible
. La metgessa de família i comunitària de l’equip Congrés del CAP Passeig de Maragall, Esperanza Martín, explica la seva experiència com a pacient que pateix covid-19 persistent, amb símptomes que encara presenta deu mesos després de donar positiu per la covid-19.

14/01/2021
Arrenca el projecte ‘Happy Patient’ per investigar com s’ha de reduir el consum inadequat d’antibiòtics. Es tracta d’un projecte europeu liderat per l’Institut Català de la Salut i l’Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i coordinat pel metge de família de l’equip Via Roma del CAP Manso, Carles Llor amb la participació deprofessionals sanitaris de vuit països

13/01/2021
Diari de Girona
. Així es posa la vacuna al CAP. Informació sobre la vacunació contra la covid-19 als professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS al CAP Manso, amb declaracions dels professionals d’infermeria Ángel Jurado, Blanca Funollet i Cristina Moll i del tècnic de cures auxiliars d’infermeria (TCAI), Luis Alonso Vara.

12/01/2021
Betevé – Programa Reset. Com es fa el seguiment dels casos positius de la covid-19 a les escoles? Ho explica la infermera i coordinadora de les unitats mòbils de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat que realitzen les PCR a les escoles, Blanca Funollet.

Barcelona.cat. ‘La Marina a foc lent’. Receptari comunitari dels barris de la Marina amb la idea de millorar la salut i la qualitat de vida de veïns i veïnes, mitjançant un projecte col·lectiu del qual formen part els CAP Doctor Carles Ribas i La Marina. El receptari incorpora consells gastronòmics i nutricionals incorporats per la metgessa de família del CAP Doctor Carles Ribas, Imma Gil.    

11/01/2021
Betevé – Programa Reset
. Dia a dia de la vacunació als CAP, amb entrevista a l’infermer pediàtric del CAP Casernes i referent de vacunes de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS, Israel Caro, sobre el procés de vacunació contra la covid-19 a l’APBCN.

La Marina. La hipertensió també resta qualitat i anys de vida. Article de professionals del CAP La Marina d’educació sanitària i promoció de la salut que explica a la ciutadania què és la hipertensió arterial.

10/01/2021
TV3 – Telenotícies cap de setmana migdia
. El 20% de les visites d’urgències a l’atenció primària són per sospita de Covid. Amb declaracions del metge de família i director del CAP Casernes, Jordi Acezat; de l’infermer i adjunt a la direcció del mateix CAP, Rómulo Rodríguez, i del gestor COVID del CUAP Casernes, Pau Sánchez.

08/01/2021
El Periòdico
. Informació sobre la vacunació contra la covid-19 als professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS al CAP Manso, amb declaracions dels professionals d’infermeria Ángel Jurado, Blanca Funollet i Cristina Moll i del tècnic de cures auxiliars d’infermeria (TCAI), Luis Alonso Vara.

06/01/2021
Betevé – BTV Notícies. Així es treballa al CAP Montnegre, un dels centres neuràlgics de la vacunació de la covid-19 a Barcelona. Amb declaracions de Montserrat Alegret, infermera de l’EAP Via Roma del CAP Manso, Eva Sánchez, infermera del CAP Rio de Janeiro, Ferran Povedano, auxiliar administratiu del CAP Doctor Lluís Sayé, Mayro Cortés, metge de família i comunitària del CAP Montcada i Reixac i Yolanda Seoane, infermera i coordinadora de la unitat mòbil de vacunació.

05/01/2021
TV3 – Telenotícies Comarques. L’atenció primària comença a vacunar-se. A Barcelona estan cridats a vacunar-se de la covid-19 gairebé 5.000 professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat. Amb imatges de la vacunació al CAP Montnegre a partir del minut 8’35”.


Aparicions als mitjans en anys anteriors:

2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015