Aparicions als mitjans de professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS durant l’any 2023

Consulteu també col·laboracions en mitjans i publicacions

Aparicions als mitjans en anys anteriors:
2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015

17/05/2023
La Veu de Montcada i Reixac
. Taller per controlar la hipertensió arterial. Activitat al mercat del municipi a càrrec d’infermeres del CAP Montcada i Reixac i del CAP Les Indianes.

20/04/2023
El Mundo – revista ‘Yo Dona’
. Un día a la Unitat de Mares de la presó de Wad Ras, amb declaracions de Noemí Carreras, infermera de l’equip d’atenció primària del centre penitenciari de Dones de Barcelona.

31/03/2023
Salut i l’Ajuntament de Montcada i Reixac signen el Pacte Global de Salut i Benestar, una eina de consens per millorar l’atenció a la salut de proximitat. L’acord dona resposta a les demanades assistencials de la ciutadania del municipi, i intensificarà l’accessibilitat, la qualitat i el confort dels serveis sanitaris amb millores en les infraestructures i els equipaments dels dos CAP, Montcada i Les Indianes, i del consultori local Sant Joan.

19/03/2023
Ràdio-Actius
. Petits canvis per gaudir menjant sa. La ràdio comunitària del Poble-sec de Barcelona emet la intervenció comunitària de Cristina López, dietista-nutricionista dels equips Via Roma i Poble Sec, del CAP Manso, a l’Escola de salut per a gent gran que se celebra al Centre Cívic el Sortidor. Ha explicat quina és la seva tasca a l’atenció primària i ha donat pautes i consells per a una alimentació saludable.

06/03/2023
Okdiario. Projecte de teatre intergeneracional entre centres de salut, centres educatius i Plàudite Teatre per millorar el benestar emocional d’infants i persones grans. Amb la infermera de l’equip Sant Antoni del CAP Manso, Gemma Fanlo.

27/02/2023
600.000 dones de fins a 29 anys i dones en situació de vulnerabilitat tindran garantit l’accés gratuït als anticonceptius de llarga durada. El Govern ha presentat, des del CAP Manso, el Pla de millora de l’accés als mètodes anticonceptius de llarga durada, amb la participació de la ginecòloga de l’ASSIR Esquerra, Elisabet Grau

24/02/2023
Projecte de teatre intergenacional entre Plàudite Teatre, centres d’atenció primària i centres educatiu per lluitar contra la solitud no volguda i millorar el benestar emocional de gent gran i estudiants. Amb declaracions de la infermera de l’EAP Sant Antoni, del CAP Manso, Gemma Fanlo.

09/02/2023
Una intervenció des de l’atenció primària permet millorar el control dels pacients amb Diabetis Mellitus 2. El projecte s’ha desenvolupat en 11 centres d’atenció primària de Girona, Lleida i Barcelona: (CAP Besòs, Doctor Lluís Sayé, Drassanes i Sant Martí de Provençals).

La Vanguardia
infosalus.com
Lleida.com

31/01/2023
Catalunya Ràdio – Ja m’entens. La ginecòloga i fundadora de la Unitat de Trànsit, Rosa Almirall, explica els serveis que ofereixen per millorar la salut de les persones trans*.

29/01/2023
Catalunya Ràdio – Les dones i els dies
. Ser mare a la presó: reportatge sobre el mòdul de mares de la presó de Wad-Ras de Barcelona, l’únic de Catalunya on les preses poden conviure amb els seus fills si tenen menys de tres anys. Amb declaracions de la infermera de l’equip d’atenció primària penitenciari Wad-Ras, Noemí Carreras.

25/01/2023
El Periódico
. Infermeres, un dia al cor de l’atenció primària. Seguiment d’una jornada a la infermera Gemma Fanlo, de l’equip Sant Antoni del CAP Manso.

24/01/2023
RNE – Ràdio 4 – De boca a orella
. El Govern posa en marxa un Grup de Treball per abordar la violència obstètrica. Amb les llevadores del Servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS Cristina Martínez i Eva Vela.

18/01/2023
Vall d’Hebron i l’Atenció Primària Barcelona Ciutat creen un programa per millorar la qualitat de vida dels pacients crònics complexos amb multifreqüentació a les urgències de l’hospital.

17/01/2023
TV3
. Memòries de la pandèmia: un retrat amb 74 veus. Projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, amb la participació de les metgesses de família Maria Martínez (CAP Roquetes-Canteres), Nani Vall-Llosera (CAP Bon Pastor / FoCAP) i l’infermer del CAPI Casernes i del punt de vacunació de La Maquinista, Israel Caro

11/01/2023
Cadena Ser Catalunya – El Balcó. Noemí Carreras, infermera de Equip d’Atenció Primària Penitenciari (EAPP) Wad-Ras, de la presó de dones de Barcelona, explica la tasca que desenvolupen per atendre la salut física i emocional de les dones internes.