Col·laboracions als mitjans i altres publicacions

Consulteu també les aparicions dels professionals de l’atenció primària de l’ICS a Barcelona ciutat als mitjans de comunicació

Ràdio Trinijove

Col·laboració mensual a Ràdio Trinijove (dial 91.6 FM), una emissora del Districte de Sant Andreu de Barcelona, amb el programa Espai de Salut, conduït per la metgessa de família i comunitària del CAP Casernes, Cristina de Prado, i amb la col·laboració d’altres professionals del CAP.

Emissió el tercer dilluns de cada mes, a les 13 h. o podeu escoltar-lo aquí en qualsevol moment.

Ràdio Ateneu del Clot

La Ràdio Ateneu del Clot és una ràdio amateur vinculada l’Ateneu del Clot, una entitat sense ànim de lucre del districte de Sant Martí, de Barcelona. Un dels seus programes és Espai de Salut, dirigit pels professionals del CAP El Clot, Marc Clavel (administratiu sanitari), Jordi López (infermer) i Consol Cantalapiedra (infermera jubilada), i amb la col·laboració d’altres professionals del CAP.

Emissió del programa ‘Espai de Salut’ el tercer divendres de cada mes, a les 12 h, o podeu escoltar-lo aquí en qualsevol moment.

Ràdio Fabra

Ràdio Fabra és un mitjà de comunicació en línia per a la difusió de continguts vinculats al recinte Fabra i Coats, ubicat al districte de Sant Andreu, i a la seva comunitat de referència. Al programa CAP Sant Andreu, dirigit per la infermera de família d’aquest centre, Cristina Boté, s’ofereix informació sobre els serveis de salut disponibles al CAP.

Programa mensual que podeu escoltar aquí.

Ràdio La Mina

Ràdio La Mina és una emissora del barri La Mina de Sant Adrià del Besòs que emet al dial 102.5 FM i també en línia i que es desenvolupa en el marc de l’Associació de Serveis Juvenils La Mina. Des l’any 2000, emet el programa setmanal Temps de Salut, conduït en l’actualitat per l’infermer del CAP La Mina, Josep Agudo, i amb la col·laboració d’altres professionals del CAP.

Emissió del programa ‘Temps de Salut’ els dimarts no festius, a les 12 h, o podeu escoltar-lo aquí en qualsevol moment.

Orgull Ràdio

Orgull Ràdio emet a través de internet amb una programació dirigida al col·lectiu LGTBI. A la secció Consulta d’ITS, dins del programa ‘Quin Orgull’, els professionals referents d’infeccions de transmissió sexual del CAP de Barcelona ciutat de l’ICS tracten sobre les ITS i els serveis que s’ofereixen a l’atenció primària per al seu diagnòstic, tractament i seguiment.

La secció ‘Consulta d’ITS’ és setmanal i s’emet els dimecres no festius sobre les 11 h. També podeu Orgull Ràdio.

Revista Lecturas

El metge de família del CAP Passeig Sant Joan, Yoseba Cánovas, col·labora amb la revista per respondre les preguntes de salut dels lectors.

 • 13/09/2017: Vull evitar medicar-me del colesterol
 • 06/09/2017: Les cigarretes electròniques, són innòcues?
 • 30/08/2017: M’han sortit unes vermellors als colzes
 • 23/08/2017: Diuen que el tabac de cargolar és més sa
 • 16/08/2017: Prevenir les ferides per estar al llit
 • 09/08/2017: Què fer quan et pica una medusa
 • 02/08/2017: Precaucions al fer-se un tatuatge
 • 26/07/2017: Com ha de ser una dieta baixa en sal?
 • 19/07/2017: Em noto molts problemes de memòria
 • 12/07/2017: Protegir-se d’un cop de calor
 • 05/07/2017: És necessari operar vegetacions?
 • 28/06/2017: Per a què serveix fer-se un test de femtes?
 • 21/06/2017: Per què fa tant mal un herpes zòster?