CAP Besòs

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Carrer d’Alfons el Magnànim, 57
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 278 82 35
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h; dissabte, de 9 a 14 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPBesòs
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


El CAP Besòs celebra un concurs de fotografia per promocionar l’esport en infants i reforçar els seus vincles amb els professionals del centre

20/12/2019
PediatriaCAPBesos

Consultes de pediatria del CAP Besòs

El CAP Besòs convoca un concurs de fotografia on apareguin realitzant activitat física infants i adolescents menors de 15 anys que siguin usuaris d’aquest centre d’atenció primària, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reforçar els vincles entre la població pediàtrica i els seus professionals de referència d’atenció primària.

L’entrega de les imatges s’ha de realitzar en mà a la consulta de pediatria o infermeria pediàtrica entre el 14 de desembre de 2019 i el 24 de gener de 2020 i amb les imatges participants es realitzarà una exposició al CAP durant els mesos de febrer i març de 2020.

La grandària mínima de les fotografies es correspon amb les mesures de DIN A6 (105×148 mil·límetres) i es pot presentar una única imatge per participant, en paper, en blanc i negre o color i sense retoc ni manipulació digital. Les infermeres de pediatria formen el jurat que entregarà un obsequi a les dues fotografies guanyadores.


El CAP Besòs organitza un grup psicoeducatiu per tractar l’ansietat i la depressió lleus

3 de desembre de 2019
CAPBesos_grup_psicoeducatiu_2019

Professionals del CAP Besòs que dirigeixen el grup psicoeducatiu

El CAP Besòs ha celebrat durant el mesos d’octubre i novembre de 2019 un grup psicoeducatiu que han demostrat els beneficis com a complement o alternativa al tractament farmacològic en persones que han sigut diagnosticades de trastorns mentals lleus o moderats, com l’ansietat o la depressió.

El grup s’ha reunit una vegada a la setmana per aprendre tècniques i habilitats de respiració i relaxació, entre d’altres, i que arriben derivats de la consulta dels professionals de referència de medicina i infermeria familiar i comunitària.

L’activitat està conduïda per les infermeres Natalia Vera i Sara Anoro, i per l’administratiu sanitari Víctor Siles, del CAP Besòs. Aquest grup es celebra anualment, per tant, si esteu interessants pregunteu al centre per futures edicions.


Formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) als instituts del barri

29/04/2019

CAPBesos_RCP_IES_2019El CAP Besòs realitza formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) als alumnes de 2on i 3er d’Educació Segundària Obligatòria dels instituts Barri Besòs i Rambla Prim, a càrrec de les infermeres Begoña Cañas i Natalia Vera, ja que està desmostrat que ensenyar els escolars en tècniques d’RCP és efectiu i senzill. A més, els coneixements assolits poden ajudar a salvar vides davant d’una aturada cardíaca perquè l’RCP multiplica les possibilitats de supervivència de la víctima.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Besòs_GTBCN_2019Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Besòs acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els divendres al matí, des del 26 d’abril i fins al 31 de maig.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els divendres, 26 d’abril i 3, 10, 17, 24 i 31 de maig de 2019
Hora: De 9:30 a 11:00 h
Lloc: CAP Besòs
(Carrer d’Alfons el Magnànim, 57)


Activitats anteriors