CAP Besòs

Carrer d’Alfons el Magnànim, 57
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 278 82 35
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPBesòs
Galeria d’imatges del CAP Besòs
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Grup de seguiment en pacients amb diagnòstic de fibromiàlgia

fibromialgiaUn taller teòric i pràctic aborda aspectes que preocupen i afecten en el dia a dia de les persones amb fibromiàlgia i de fatiga crònica. Al llarg de 6 sessions es tracten aspectes teòrics com l’alimentació, el dolor, el son, la sexualitat o les relacions familiars i altres sessions com tracten la malaltia amb la pràctica de ioga, Chi Kung o Mindfulness. Amb aquestes sessions es reforcen els hàbits saludables i es troben estratègies i eines per aprendre a alleujar el dolor. Aquesta és la primera edició i tindrà lloc els dies el 8, 15 i 22 febrer de 2017 i l’1, 8, 15, 22 i 29 de març de 2017. Pregunteu a la vostra infermera sobre futures edicions.

L’activitat està organitzada per les infermeres Natalia Vera, Begoña Cañas i Lola Celayeta i l’administratiu Victor Siles del CAP Besòs, juntament amb Sònia Cejuela de l’Associació Catalana d’afectats de fibromiàlgia (ASAF) i de Ferran Vilalta, psicòleg de la Univeristat de Barcelona especialitzat en fibromiàlgia.


7a Fira d’entitats i serveis del barri del Besòs i el Maresme

Octubre de 2016

Aquesta Fira, organitzada des del Pla Comunitari del Besòs-Maresme, aplega el conjunt d’entitats associatives i serveis del barri. Com en anteriors convocatòries, el CAP disposa d’un estand per fer difusió de les activitats que organitza.

Es va fer promoció del Cat@Salut “La meva salut”, del grup de tractament per a la deshabituació tabàquica, del grup Sirian de prevenció d’embarassos en adolescents i del dispensador gratuït de preservatius. Però sens dubte l’activitat que va tenir més èxit, va ser el taller de primers auxilis. Les maniobres de RCP básica van ser un reclam irresistible per bona part de les persones que van assistir a la Fira. El ninot va ser “salvat” una vegada i una altra pels entusiastes participants en el taller.

Anuncis