CAP Bordeta-Magòria

Carrer del Corral, 41
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Teléfon del CAP 93 431 65 70
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPBordetaMagòria
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


El CAP Bordeta-Magòria organitza diferents activitats per millorar el benestar físic i emocional de la seva població

14 de setembre de 2022

El CAP Bordeta-Magòria organitza tres activitats per millorar el benestar físic i emocional de la seva població de referència: les caminades de tardor, l’escola de salut de les persones grans i l’escola de persones cuidadores.

Les caminades de tardor són trobades setmanals adreçades a persones d’entre 18 i 65 anys i dirigides per la referent de benestar emocional comunitari del centre, Mireia Latorre.

Dia: els dimarts d’octubre i novembre de 2022, de 10 a 11.30 h
Lloc: inici de la caminada des del CAP

L’escola de salut de les persones grans està dirigida a persones majors de 65 anys i és un espai on tractar temes com la memòria, la vacunació, l’alimentació, consells de seguretat, coneixement del barri o exercicis de relaxació. A càrrec de professionals sanitaris del CAP amb la col·laboració d’entitas del barri.

Dia: els dimecres, de 10 a 11.30 h, del 5 d’octubre fins al 14 de desembre (excepte el 12 d’octubre)
Lloc: Casal Cívic Magòria (Carrer Gran Via de les Corts Catalanes, 247)
És necessària inscripció amb la referent de benestar emocional i comunitari del centre, Mireia Latorre

Per últim, l’escola de persones cuidadores està formada per sessions adreçades a cuidadors i cuidadores de persones dependents per promoure el seu benestar emocional i tractar temes de gran utilitat per a la tasca que desenvolupen. Les sessions estan impartides per professionals sanitaris del centre.

Dia: els dilluns, d’11.30 a 13h, del 3 d’octubre fins al 14 de desembre de 2022, excepte el 31 d’octubre
Lloc: CAP Bordeta – Magòria
És necessària inscripció a l’equip de professionals sanitaris de referència o al taulell del CAP


L’equip de professionals sanitaris del CAP Bordeta-Magòria ofereixen un taller adreçat a pares i mares: “La família, la millor escola”

22 d’agost de 2022

La treballadora social, Susanna Piera, i la referent de benestar emocional i comunitari, Mireia Latorre; del CAP Bordeta – Magòria, organitzen del 3 d’octubre fins al 28 de novembre un espai adreçat a cuidadors i cuidadores i familiars d’infants d’entre 6 i 11 anys. L’objectiu és aprendre sobre temes de salut relacionats amb els més petits i resoldre dubtes.

Dia: els dilluns, de 9.30 a 11 h
Lloc: CAP Bordeta – Magòria (Carrer del Corral, 41)
Per a inscripcions i més informació, cal que pregunteu al taulell del CAP Bordeta-Magòria o al vostre equip de professionals de referència del mateix centre

Xerrada per resoldre dubtes sobre la vacunació de la covid-19

26 de febrer de 2021

El dijous 4 de març de 2021, a les 11.30 h a l’espai veïnal Can Batlló, diferents professionals del CAP Bordeta-Magòria celebren una xerrada oberta amb la ciutadania per resoldre dubtes sobre la vacunació de la covid-19 i com s’està organitzant en aquest centre. Participaran professionals d’infermeria, medicina de família i comunitària, administratius sanitaris i treball social sanitari.


Xerrada oberta amb la ciutadania de professionals del CAP Bordeta-Magòria

1 de desembre de 2020

Amb el lema ‘Totes juntes serà més fàcil’, professionals del CAP Bordeta-Magòria celebren una xerrada oberta amb la ciutadania divendres 4 de desembre, a les 12 h, a l’espai veïnal Can Batlló per resoldre dubtes sobre com s’ha reorganitzat l’atenció primària amb la pandèmia del coronavirus i com poden contactar amb el seus professionals sanitaris de referència. En aquesta trobada participaran professionals del CAP de medicina de família i comunitària, infermeria, treball social sanitari i administratives sanitàries.

L’aforament serà limitat per mantenir les mesures de seguretat per evitar contagis de la covid-19 i s’inscriurà als assistents el mateix dia de l’activitat a mesura que arribin a l’espai veïnal.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Bordeta_Magòria_GTBCN_2019

Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Bordeta-Magòria acull els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dijous al matí, des del 25 d’abril i fins al 30 de maig.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dijous, 25 d’abril i 2, 9, 17, 23 i 30 de maig de 2019
Hora: De 9:30 a 11:30 h
Lloc: CAP Bordeta-Magòria (Carrer del Corral, 41)


Educació grupal a pacients amb diabetis

CAP Bordeta-Magoria_diabetisL’educació grupal ha demostrat la seva eficàcia alhora d’empoderar els pacients a conviure amb la seva malaltia. A conseqüència d’aquesta eficàcia el CAP Bordeta-Magòria ha organitzat el taller “Educació grupal pacients DM2” dirigits a persones amb diagnòstic de diabetis mellitus tipus 2 de més de sis mesos d’evolució i d’entre 45 i 75 anys.

L’activitat va constar de 5 sessions celebrades entre el 5 de maig i el 2 de juny de 2017 i va comptar amb la participació de quinze persones que van rebre eines per millorar la seva autonomia i qualitat de vida.

Els professionals que han intervingut són:
Infermeres: Laura Ivern, Ebro Monedero, M José Parejo i Àgueda Ruiz
Metges/esses: Sandra Riera, Elisenda Pigem i Antonio Ubieto


Taller sobre el risc cardiovascular

La infermera Núria Puig realitza el taller “Per un cor més saludable, totes les peces compten”, per evitar el risc cardiovascular, al Casal Cívic La Magòria

Activitats anteriors