CAP Doctor Carles Ribas

Carrer del Foc, 112
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 223 28 88
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h; dissabtes, de 9 a 14 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPCarlesRibas
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Grup de suport al postpart i a la lactància materna

18 de novembre de 2022

Professionals del Servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) del CAP Doctor Carles Ribas celebren un Grup de suport al postpart i a la lactància materna, adreçat a mares, pares i dones embarassades que vulguin compartir experiències i resoldre dubtes entre iguals.

Els dimecres, de 11.30 a 13.30 h
Al CAP Doctor Carles Ribas

No cal inscripció prèvia. Per a més informació pregunteu al vostre equip de professionals de referència del centre.


Els CAP Doctor Carles Ribas rep el reconeixement del veïnat per la seva tasca durant la pandèmia

7 de juny de 2021

L’Associació de Comerciants de La Marina, en nom del veïnat del barri, ha entregar una placa a professionals del CAP Doctor Carles Ribas i del CAP La Marina en agraïment a la tasca que han realitat durant la pandèmia

L’homenatge als centres de La Marina ha tingut lloc en el marc de la inauguració d’una exposició fotogràfica sobre el Far de La Marina, els pescadors, la platja i la seva gent. A l’acte han acudit representants dels dos centres, que han rebut una placa amb un poema que fa referència a la tasca que han desenvolupat i les dificultats que s’han trobat els equips d’atenció primària. 

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


Consulta oberta d’ITS

25/01/2021
CAP_Doctor_Carles_Ribas_consulta_oberta_ITS_APBCN_gen2021

El CAP Doctor Carles Ribas ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dilluns, de 8 a 11 h i els dimarts, de 15.30 a 18.30 h. Va a càrrec dels referents d’ITS Guillermo del Carlo, Mariam de la Poza i Yudit Sosa, metge/sses de família i comunitària del CAP Doctor Carles Ribas.

Cal demanar cita prèvia al taulell del centre o trucant al 93 223 16 41. Pregunteu al vostre professional sanitari de referència per a més informació.

Dia: Dilluns i dimarts
Hora: Dilluns de 8 a 11 h i dimarts de 15.30 a 18.30 h
Lloc: CAP Doctor Carles Ribas (Carrer del Foc, 112)


Taller de dieta mediterrània dirigit a formadors de les associacions del barri

Els residents de 3r any del CAP Carles Ribas han elaborat i impartit un taller de formador de formadors, com a projecte de recerca comunitària.

L’objectiu d’aquest projecte es formar

carlesribas_alimentacio
Taller al CAP Doctor Carles Ribas

persones, de diferents associacions del barri, en saber planificar i elaborar una alimentació saludable mitjançant la nostra dieta mediterrània, perquè desprès, aquestes persones el puguin transmetre a les seves associacions.

S’han realitzat 3 sessions, 2 teòriques i una pràctica amb elaboració final d’un menú al centre.

Els participants no només han après com es menja de forma saludable, sinó que també ha après com fer una dieta mediterrània abarateix els costos d’alimentació i han incorporat el concepte de dieta mediterrània sostenible, presentat al 1a Conferència Mundial sobre la dieta Mediterrània celebrat a Milà el mes de juliol de 2016.


Participació en la ràdio local i en les entitats del barri per oferir reduir el consum d’alcohol

Amb el lema”L’alcohol, menys és millor”, els professionals del CAP Carles Ribas han participat en diferents programes de ràdios locals i ah diferents associacions per promoure un consum responsable de l’alcohol.

Activitats anteriors