CAP Casc Antic

Carrer de Rec Comtal, 24
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 310 14 21
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h; dissabtes: de 9 a 17
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPCascAntic
Galeria d’imatges del CAP Casc Antic
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Casc_Antic_GTBCN_2019-01Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Casc Antic acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dilluns al matí, des del 29 d’abril i fins al 3 de juny.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dilluns, 29 d’abril, 6, 13, 20 i 27 de maig i 3 de juny de 2019
Hora: D’11:30 a 13:00 h
Lloc: CAP Casc Antic
(Carrer de Rec Comtal, 24)


L’equip de pediatria informa a les famílies del barri sobre malalties freqüents en la infància 

CAPCascAntic_xerrada_pediatria

L’equip de pediatria del CAP Casc Antic ha informat aquest mes de novembre de 2017 sobre malalties freqüents en la infància a l’espai familiar La Caseta del Barri.

La xerrada i la tertúlia posterior va tractar sobre quines són aquestes malalties més comunes en els infants més petits, així com les precaucions que s’han de prendre en cada cas, com evitar contagis o com ajudar-los a alleugerar els símptomes.

Aquesta activitat de salut comunitària s’ha desenvolupat en un ambient de confort i inclusió per als assistents, ja que els espais familiars són serveis psicoeducatius d’atenció a les famílies que afavoreix la seva inclusió a la xarxa del barri i on es comparteixen experiències de joc i aprenentatge en un entorn segur i amb material adequat per al seu desenvolupament.


Activitats per a infants

cartell xerrada Casc Antic


Activitat comunitària per millorar la salut de la població del barri: 

El programa Salut als Barris va decidir impulsar l’Escola de Salut de Casc Antic  per a les persones majors de 60 anys del territori. L’objectiu és millorar el seu estat de salut percebut mitjançant el treball en la promoció de la salut i la disminució de l’aïllament social, promovent un espai relacional.

En aquest programa formen part diverses administracions i entitats del territori sota el paraigües del Pla Comunitari de Casc Antic: Equip de Serveis Socials, Equip d’Atenció Primària Casc Antic, Agència de Salut Pública de Barcelona, Habitatges en serveis per a la gent gran de l’Ajuntament (ABD) i Casal Municipal de la Gent Gran.

Anuncis