CAP El Clot

Carrer de Concili de Trento, 25 Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet Telèfon del CAP 93 303 73 01 Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPElClot Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

Equip de Pediatria El Clot-Sant Martí: 93 303 73 10


‘Parlem amb’ Guillermo Fernàndez, resident de medicina de família i comunitària del CAP El Clot

2 de novembre de 2020
guillermo-fernandez-perezEls residents han hagut d’adaptar-se a les circumstàncies de la pandèmia del coronavirus, aparcar les rotacions programades, accelerar el seu aprenentatge i multiplicar el volum de feina per incorporar-se a primera línia amb l’objectiu de frenar la transmissió de la malaltia. Per explicar la seva experiència, en aquest enllaç podeu llegir les reflexions del metge resident de família i comunitària del CAP El Clot, Guillermo Fernàndez, a la secció ‘Parlem amb’. La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.

Consulta oberta d’ITS

CAP_El_Clot_consulta_oberta_ITS_APBCN_gen2021El CAP El Clot ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes. Té lloc els dilluns, de 17 a 20 h, i els divendres, d’11 a 14 h. Va a càrrec de les referents d’ITS: Dolors Fernández, infermera de família i comunitària i Carme Roca, metgessa de família i comunitària del centre. Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència. Dia: Dilluns i divendres Hora: Dilluns de 17 a 20 h i divendres d’11 a 14 h Lloc: CAP El Clot (Carrer de Concili de Trento, 25)
CAPElClot_presentacio_trobada_int_cures_2019

El projecte del CAP El Clot a la Trobada Internacional de Recerca en Cures

El CAP El Clot presenta un projecte sobre coneixements de reanimació cardiopulmonar en estudiants a la trobada internacional de recerca en cures

27 de novembre de 2019
El projecte del CAP El Clot Avaluació d’una intervenció educativa sobre coneixements d’reanimació cardiopulmonar (RCP) en estudiants d’educació primària ha sigut presentat a la XXIII Trobada Internacional de Recerca en Cures, celebrada a Barcelona entre el 20 i el 22 de novembre de 2019 i organitzada per la Unitat de Investigació en Cures de Salut de l’Institut de Salut Carlos III, l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. En aquest fòrum de difusió i debat s’han presentat resultats de treballs de recerca i les investigacions en cures més innovadores a nivell internacional. El projecte del CAP El Clot també ha rebut una beca XB dirigida a incentivar la recerca en els professionals d’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS i ha sigut elaborat per la metgessa de família Verónica Moldon; les pediatres Sandra Fernández, Bibiana Fríguls i Cristina Cayuela; les infermeres pediàtriques Davinia Vazquez i Rosario Estudillo i les infermeres de família Núria Argemi, Montserrat Vergara i Marineus Puig, encarregada de la presentació. El projecte va obtenir resultats significatius en la millora dels coneixements dels estudiants de primària i va confirmar que aquests es mantenien en el temps. La iniciativa va rebre una valoració positiva per part tant dels estudiants com del professorat.

25è aniversari del CAP El Clot

CAP_El_Clot_25aniversari_GTBCN_nov_2019_v2Divendres, 15 de novembre, el CAP El Clot celebra 25 anys al servei de la ciutadania del barri. Professionals del centre han organitzat diverses activitats que duren tot el dia. Es podrà gaudir d’exposicions, jocs, un concurs de truites, espectacles i més. Per a més informació i inscripcions al concurs de truites, pregunteu al taulell del centre. Dia: Divendres, 15 de novembre de 2019 Hora: De 9 a 20 h Lloc: Al CAP El Clot, (Carrer de Concili de Trento, 25), als Jardins Leonor Serrano i a l’Auditori de l’Orfeó Martinenc (Avinguda Meridiana, 97)

Exposició sobre dones importants i oblidades en la història, amb motiu del Dia Internacional de les Dones

7 de març de 2019
Exposicio_Dones_CAPElClot_2019 Amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el CAP El Clot ha exposat una mostra de 17 dones que ha sigut importants i al mateix temps oblidades en la història. Es tracta de dones que han destacat en els seus àmbits d’actuació o han protagonitzat grans vivències i que no han tingut el mateix reconeixement històric que homes que han assolit èxits semblants. Entre aquestes dones es troba Florence Nightingale, una britànica considerada la precursora de la infermeria professional moderna i creadora del primer model conceptual de la infermeria; o la russa Valentina Vladímirovna , que es va convertir en la primera dona cosmonauta, i en la primera civil que va volar a l’espai, desprès d’un procés de selecció entre més de 400 aspirants. Podeu veure aquesta mostra a la sala d’espera del CAP El Clot de 8 a 20 hores. Consulteu altres iniciatives dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2019.

Nadons en família, un espai de suport adreçat a les famílies que acaben de tenir un infant

EdP_El_Clot_taller_nadons_en_familia_agost_2018 A partir del mes de setembre, el CAP El Clot acollirà el taller Nadons en família, adreçat a les famílies que acaben de tenir un nadó. Concebut com a espai de suport i informació, Cristina Bonaventura, infermera pediàtrica del centre i Maite Cabodevilla i Lucia Rivas, educadores socials de l’Ajuntament de Barcelona, treballaran conjuntament amb els mares i pares que vulguin compartir les seves experiències, amb l’objectiu d’empoderar a les famílies en la cura dels seus nadons. Dia: Tots els dilluns durant el curs escolar Hora: de 16 a 18 h Lloc: CAP El Clot (Carrer de Concili de Trento, 25)

Activitats anteriors