CAP El Clot

Carrer de Concili de Trento, 25
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 303 73 01
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPElClot
Galeria d’imatges del CAP El Clot
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

Equip de Pediatria El Clot-Sant Martí: 93 303 73 10


Exposició sobre dones importants i oblidades en la història, amb motiu del Dia Internacional de les Dones

7 de març de 2019

Exposicio_Dones_CAPElClot_2019

Amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el CAP El Clot ha exposat una mostra de 17 dones que ha sigut importants i al mateix temps oblidades en la història. Es tracta de dones que han destacat en els seus àmbits d’actuació o han protagonitzat grans vivències i que no han tingut el mateix reconeixement històric que homes que han assolit èxits semblants.

Entre aquestes dones es troba Florence Nightingale, una britànica considerada la precursora de la infermeria professional moderna i creadora del primer model conceptual de la infermeria; o la russa Valentina Vladímirovna , que es va convertir en la primera dona cosmonauta, i en la primera civil que va volar a l’espai, desprès d’un procés de selecció entre més de 400 aspirants.

Podeu veure aquesta mostra a la sala d’espera del CAP El Clot de 8 a 20 hores.

Consulteu altres iniciatives dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2019.


Nadons en família, un espai de suport adreçat a les famílies que acaben de tenir un infant

EdP_El_Clot_taller_nadons_en_familia_agost_2018

A partir del mes de setembre, el CAP El Clot acollirà el taller Nadons en família, adreçat a les famílies que acaben de tenir un nadó.

Concebut com a espai de suport i informació, Cristina Bonaventura, infermera pediàtrica del centre i Maite Cabodevilla i Lucia Rivas, educadores socials de l’Ajuntament de Barcelona, treballaran conjuntament amb els mares i pares que vulguin compartir les seves experiències, amb l’objectiu d’empoderar a les famílies en la cura dels seus nadons.

Dia: Tots els dilluns durant el curs escolar
Hora: de 16 a 18 h
Lloc: CAP El Clot
(Carrer de Concili de Trento, 25)


Xerrades Cat@Salut La Meva Salut

El Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet disposar de la informació personal de salut en un mateix lloc, amb garantia de seguretat i confidencialitat. Els professionals del CAP El Clot organitzen diverses xerrades perquè aprengueu a utilitzar aquesta eina. No us les perdeu!

20 de febrer de 2017, d’11 a 12 h
24 de març de 2017, d’11 a 12 h
24 de maig de 2017, de 17 a 18 h
15 de juny de 2017, de 17 a 18 h


Programa ‘Espai de Salut’ a la Ràdio Ateneu del Clot

CAPelClot_radioConduit per les infermeres de l’EAP El Clot, Consol Cantalapiedra i Esther Montero i l’administratiu sanitari, Marc Clavel.

Escolteu-l’ho en directe o en diferit a través del canal digital cada 1r i 3r divendres de cada mes.

+ Informació


Activitat física

Cada dimecres des del 7 d’octubre, de 16 a 17 h, tindrà lloc una activitat dirigida als usuaris del CAP el Clot per millorar l’estat físic, i per treballar l’atenció i la concentració dels participants.

Si esteu interessats ompliu un full d’inscripció a la bústia del CAP. Demaneu més informació al taulell, o a la vostra infermera.

Anuncis