CAP Gòtic

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Passatge de la Pau, 1
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 343 61 40
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPGòtic
Galeria d’imatges del CAP Gòtic
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Un exposició del CAP Gòtic reflecteix la relació entre el turisme i la salut del veïnat

Fotovoice_CAPGotic_2019

Exposició de Fotovoice al CAP Gòtic

El diagnòstic de salut del programa Barcelona Salut als Barris, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, identifica una relació entre la presència de turisme massiu al barri El Gòtic de Barcelona i la qualitat de vida i la salut del veïnat en situacions com aglomeracions de turistes als carrers, absència de comerç tradicional o pressió i especulació immobiliàries. Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre aquesta relació la taula de salut del Gòtic, de la qual formen part diferents institucions i entitats socials del barri, ha impulsat el projecte Turisme i qualitat de vida de les veïnes i veïns del Gòtic: aproximació participativa des de la fotografia, realitzada amb la tècnica del Fotovoice que, amb fotografies acompanyades de text, manifesta les reflexions dels participants sobre alguna temàtica concreta. El resultat del projecte és una publicació i una mostra fotogràfica que es pot veure al CAP Gòtic i que també recorre altres espais del barri com la Biblioteca Gòtic–Andreu Nin, el Centre Cívic Pati Llimona o l’associació de veïns. Continua llegint.


El seguiment dels malalts del cor als CAP millora amb l’ajuda de noves eines de gestió clínica

capgotic_cor02

28 de setembre de 2016
La metgessa de família del CAP Gòtic, Mència Benítez, explica com ha millorat el seguiment que es fa dels malalts del cor als centres d’atenció primària (CAP)


Quin és el paper de la infermera d’atenció primària?

neusesgueva
11 de maig de 2016
La infermera del CAP Gòtic, Neus Esgueva, destaca algunes de les seves funcions en el dia a dia: promocionar la salut, prevenir les malalties i controlar les patologies dels pacients i les seves famílies, en totes les etapes de la vida.


Activitat física per a la comunitat

Els professionals del CAP us informaran del grup d’activitat física Anem a caminar, del programa de Gent Gran Vulnerable i d’activitats específiques de la comunitat per a grups de pacients amb necessitats concretes, com la natació per a dones musulmanes.

El pròxim 23 de setembre els trobareu a la Fira d’entitats del barri on us podran informar d’aquestes activitats.


Activitats anteriors del CAP Gòtic