CAP Guinardó

Carrer de Teodor Llorente, 26
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 348 99 01
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPGuinardó
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

Contacta amb l’ASSIR del CAP Guinardó per correu electrònic assir@santpau.cat

Activitats programades al CAP Guinardó al seu blog


Grup de suport per deixar de fumar del CAP Guinardó

24 de gener de 2023

Al CAP Guinardó trobaràs suport per deixar de fumar. Pots fer-ho en sessions grupals, en les quals trobaràs altres persones en la mateixa situació amb qui compartir experiències i neguits.

Se celebra entre el 19 d’abril i el 24 de maig de 2023
Els dimecres, d’11 a 12 h

A càrrec de l’infermer de família i comunitària Antonio Martín i de la referent de benestar emocional comunitari Erica Garcés.

Per a més informació i inscripcions, pregunteu al taulell del centre.


El CAP Guinardó és un dels centres més avançats en el reducció de la utilització de gots d’un sol ús i la substitució dels gots de plàstic pels de paper

28 de gener de 2022

El CAP Guinardó és el protagonista del mes de gener de 2022 d’#ICSverds per convertir-se en un dels centres que més ha avançat tant en la reducció de la utilització de gots d’un sol ús, com en la substitució dels gots de plàstic pels de paper. Han aconseguit passar dels 2.700 gots d’un sol ús que utilitzaven l’any 2018 a 500 durant l’any 2021. A més, tots són de paper, eliminant del tot els gots de plàstic del centre.

Són moltes les ocasions en què s’utilitzen productes fets de plàstic, amb l’alt cost mediambiental que això suposa, pel fet que no són biodegradables, i perquè més d’un 80% d’aquestes deixalles acaben al mar. Per això, el 2020, l’Estat va aprovar dos avantprojectes perquè, a partir de 2023, es prohibeixi la venda d’aquests estris no reutilitzables fets de material plàstic.

A l’ICS es va veure també que el consum de gots de plàstic als centres era desmesurat i que es podien trobar vies que promoguessin una reducció d’aquests residus innecessaris. Per exemple, usar gots reutilitzables sempre que es pugui i, quan calgui que siguin d’un sol ús, fer servir gots de paper.

Tot i les bones xifres de centres com el CAP Guinardó, o de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN), que va estalviar un 33% de gots de plàstic d’un sol ús en un any, i l’actitud proactiva de canvi de totes i tots els professionals, cal continuar amb els esforços per disminuir el consum de materials d’un sol ús, com ara els gots, procurant que s’emprin només per als usos assistencials i canviant-los per gots reutilitzables per a tota la resta de funcions. Al mateix temps, en aquells gots d’un sòl ús que siguin imprescindibles cal prosseguir amb la substitució per gots de paper, un material amb un impacte ambiental molt menor.

Iniciatives de sostenibilitat
El projecte del CAP Guinardó s’ha difós a través de l’#ICSverds, una iniciativa impulsada des de l’equip de Medi Ambient de l’ICS on, un divendres al mes, posa en valor diferents activitats en marxa a tot el territori en la línia de la mobilitat sostenible, les energies renovables, l’estalvi energètic i la gestió de residus


L’entrada en funcionament del nou CAP Guinardó, el 16 de novembre de 2016, reforça l’atenció primària al barri del Guinardó

  • Nota de premsa del Departament de Salut.
  • Nota de premsa de la Jornada de portes obertes de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat.

Aprèn a consultar el teu historial mèdic a través del Cat@Salut La Meva Salut 

El Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet disposar de la informació personal de salut en un mateix lloc, amb garantia de seguretat i confidencialitat.

Aprèn a utilitzar aquest servei amb un administratiu sanitari del CAP Guinardó.

Més informació sobre el Cat@Salut La Meva Salut.

Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert
Indústria, 295 (a l’antiga fàbrica Alchemika)
Dimecres, 1 de març de 2017, de 19 a 20 h
A càrrec de  Xavi Vilaplana: Administratiu sanitari del CAP Guinardó.

Associació Nou Horitzó
Carrer de l’art, 18 baixos 1r. Barcelona
Dies: 14 i 21 de febrer de 2017
Hora: de 10.30 a 11.30
A càrrec de  Xavi Vilaplana: Administratiu sanitari del CAP Guinardó