CAP La Marina

Carrer Amnistia Internacional, 8
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP:  932 98 88 50
Telèfon de pediatria: 93 432 37 06
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPLaMarina
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Concurs de dibuix sobre salut bucodental al CAP La Marina

10 de febrer de 2023

L’equip de pediatria del CAP La Marina ha celebrat un concurs de dibuix sobre salut bucodental amb bona acollida per part de la seva població de referència. Els dibuixos presentats estan relacionats amb la salut bucodental, el raspallat de dents i els hàbits dietètics i s’han presentat entre el 20 de desembre de 2022 i el 20 de gener de 2023. A més, els dibuixos s’exposen a l’àrea de pediatria del centre.

Aquesta iniciativa que combina el foment de la creativitat i la promoció de la salut i dels hàbits saludables està impulsada per l’odontòloga d’atenció primària Mariona Guix, conjuntament amb tot l’equip de pediatria del CAP La Marina i amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya que han aportat els contes per als infants autors del dibuixos guanyadors.


Grups psicoeducatius d’ansietat i depressió lleus

20 de gener de 2023

El CAP La Marina celebra dos grups psicoeducatius, un d’ansietat lleu i l’altre de depressió lleu, en diferents espais comunitaris i a càrrec de la referent de benestar emocional comunitari del centre, Ares Alaminos.

Grup psicoeducatiu: depressió lleu. Un espai on adquirir eines i pautes per afrontar el dia a dia i gestionar la simptomatologia ansiosa-depressiva

  • A partir del 30 de gener de 2023
  • 8 sessions, els dilluns, de 12.30 a 14 h
  • Al Centre Civic La Cadena (c/ Mare de Déu de Port, 397)

Grup psicoeducatiu d’ansietat lleu. Adreçat a persones majors d’edat que vulguin conèixer eines per manejar l’ansietat i millorar el seu benestar emocional.

  • A partir del 26 de gener de 2023
  • 8 sessions, els dijous, de 18.30 a 20 h
  • A la Biblioteca Francesc Candel (c/ Amnistia Internacional, 10)

Els CAP La Marina rep el reconeixement del veïnat per la seva tasca durant la pandèmia

7 de juny de 2021

L’Associació de Comerciants de La Marina, en nom del veïnat del barri, ha entregar una placa a professionals del CAP Doctor Carles Ribas i del CAP La Marina en agraïment a la tasca que han realitat durant la pandèmia

L’homenatge als centres de La Marina ha tingut lloc en el marc de la inauguració d’una exposició fotogràfica sobre el Far de La Marina, els pescadors, la platja i la seva gent. A l’acte han acudit representants dels dos centres, que han rebut una placa amb un poema que fa referència a la tasca que han desenvolupat i les dificultats que s’han trobat els equips d’atenció primària.

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


Arrenca la Setmana sense Fum amb força en el nostre barri

26 de maig de 2017
CAP La Marina, grup d'activitat física


El grup d’activitat física del CAP La Marina “gent sana, gent feliç” format per Julián Martín, Yolanda Seoane i María Jose Marín, col·laboren en la setmana sense fum promovent els hàbits saludables. El lema d’aquest any “menys fumar i mes caminar ” promou la deshabituació de l’hàbit tabàquic amb el suport de l’activitat física.


Tallers per a pares i mares

Cartell_LP-La Marina-Taller de pares


A la Línia Pediàtrica La Marina, organitzen uns tallers dirigits a pares i mares d’infants de totes les edats per saber què han de fer davant d’una urgència. En aquest taller s’explicarà la manera d’actuar quan es produeix un ennuegament o una convulsió.

Aquesta activitat està dirigida per professionals en pediatria i infermeria pediàtrica de la Lína Pediàtrica La Marina.

Per a més informació, preguntes al taulell de la Línia Pediàtrica.


La teva informació sanitària a la butxaca

logo_lamevasalut-origina

A càrrec de: M. Luz Bailón i Antonio Jiménez, professionals d’atenció a la ciutadania
Dies: dijous, 29 de setembre i dimecres, 14 de desembre de 2016
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Francesc Candel  

Més informació sobre el Cat@Salut La Meva Salut
Si no has pogut assistir a la xerrada, pregunta al personal del centre com fer-te usuari del Cat@Salut La meva Salut per tenir accés al teu historial sanitari en un sol clic!

Activitats anteriors