CAP La Mina

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Plaça de Maria Àngels Rosell Simplicio, 1
Barri de La Mina, Sant Adrià de Besòs
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 381 15 93
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta 
#CAPLaMina
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


‘Parlem amb’ Julian Garrido, administratiu sanitari del Punt d’Atenció Continuada (PAC) La Mina

14/12/2020
Julian Garrido

Julian Garrido fa prop de 30 anys que treballa com a administratiu sanitari al Punt d’Atenció Continuada (PAC) La Mina, que és el servei per atendre visites presencials urgents quan el CAP La Mina està tancat i que ofereix atenció de dilluns a divendres de 20 a 8 h i els caps de setmana i festius les 24 h. En aquest enllaç podeu lleguir l’entrevista de la secció ‘Parlem amb’ Julian Garrido, on explica com va començar a treballar a l’atenció primària en entorns molts complexos, però lluny de desanimar-lo, totes les circumstàncies que ha viscut l’han motivat per formar-se i crear-se un perfil professional basat en la vocació de servei. Ferm defensor de la importància del paper dels administratius sanitaris, és un referent en salut per als companys i per a la ciutadania que acudeix al PAC La Mina.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


‘Parlem amb’ Elisabet Carrera, infermera del CAP La Mina

7/09/2020

caplamina_inf_elicarrera

Elisabet Carrera té 16 anys d’experiència en atenció primària i comunitària i fa 10 anys que treballa al CAP La Mina. Com a adjunta a la direcció del centre ha viscut en primera persona com han reorganitzat i coordinat les noves necessitats i les que ja tenien: nous protocols, tests PCR, mesures de seguretat, domicilis, urgències, activitats comunitàries, tot va encaixant amb una nova manera de fer l’atenció primària en temps de desescalada. En aquest enllaç podeu trobar com explica tota aquesta reorganització a ‘Parlem amb’, una secció que posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS, com a reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


Consulta oberta d’ITS

El CAP La Mina ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dilluns i els divendres, de 8.30 a 14 h i els dijous, de 15 a 20 h. Va a càrrec de la ginecòloga i referent d’ITS de l’ASSIR La Mina, Jordina Munrós.

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Dilluns, dijous i divendres
Hora: Dilluns i divendres de 8.30 a 14 h i dijous de 15 a 20 h
Lloc: CAP La Mina (Plaça de Maria Àngels Rosell Simplicio, 1)El nou CAP La Mina obre les portes el 3 de juliol de 2017

El nou Centre d’Atenció Primària La Mina obre les portes el 3 de juliol de 2017 a la plaça Maria Àngels Rosell Simplicio de Sant Adrià del Besòs, a pocs metres de l’antic CAP. El nou equipament, gestionat per l’Institut Català de la Salut,  disposa d’una superfície construïda de 5.230 metres quadrats distribuïts en cinc plantes i un semisoterrani i donarà servei a una 15.000 persones. La infraestructura permetrà millorar l’atenció al ciutadania que trobaran els següents serveis:

  • Atenció primària (medicina de família i comunitària, pediatria, odontologia, atenció a la salut sexual i reproductiva i atenció continuada)
  • Consultes d’especialistes de cardiologia, pneumologia, reumatologia i urologia
  • Unitat de salut mental
  • Atenció a les drogodependències

Consulteu tota la informació sobre el nou CAP La Mina.

Activitats anteriors