CAP La Pau

Activitats anteriors

Professionals del CAP La Pau formen persones diagnosticades recentment amb diabetis tipus 2

Data: 14 de juny de 2016
Hora: de 10 a 11.30 h
Lloc: Aula de la 1a planta del CAP La Pau
Accés lliure

Professionals del CAP La Pau, amb la col·laboració de l’Associació de Diabètics de Catalunya, han organitzat una xerrada dirigida a persones  diagnosticades recentment amb diabetis tipus 2 perquè tinguin les eines necessàries per conèixer i controlar la malaltia.

Les infermeres de l’EAP La Pau, Laura Pérez Flores i Sofia Megino Escobar i la nutricionista de l’Associació de Diabètics de Catalunya, Angels Pallàs, han organitzat aquestes sessions amb l’objectiu d’empoderar els pacients amb diabetis tipus 2, perquè han detectat a les consultes un nombre elevat de persones que ens els últims mesos han estat diagnosticats amb aquesta malaltia.


Xerrada sobre l’Ictus

cartell xerrada ICTUS_La PauAmb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Ictus que se celebra el dia 29 d’octubre de 2015, al CAP La Pau es farà una xerrada perquè la població reconegui els símptomes d’alarma de l’ictus i pugui demanar atenció neurològica urgent.

L’objectiu de la xerrada és que la ciutadania conegui els factors de risc i la seva prevenció per poder actuar amb celeritat.

L’ictus és la primera causa de discapacitat en l’adult, la primera causa de mort en dones, cada any 130.000 persones pateixen un ictus al llarg de la seva vida.


Setmana sense fum

Setmana Sense FumDeixeu els vostres missatges positius per deixar de fumar a l’entrada del centre, durant tota la setmana.

També hi haurà una taula informativa i es faran cooximetries, proves que mesuren el monòxid de carboni en aire exhalat.

Activitat per als infants:
Els més petits poden fer dibuixos sobre “La vida sense fum” per exposar en un mural.

Anuncis