CAP La Sagrera

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Carrer de Garcilaso, 1-9
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 243 25 27
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPLaSagrera
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

Punt de vacunació de la covid-19 amb Pfizer (persones de més de 70 anys)
Pavelló poliesportiu municipal Francisco Calvo (carrer de Bonaventura Gispert, 37-47)
Es continua vacunant també al CAP o al domicili a les persones amb problemes de mobilitat
Professionals del CAP contactaran directament per programar el dia i hora de la vacunació
Convocatòries de vacunació segons edat i col·lectius prioritzats


Taller de suport a la lactància al CAP La Sagrera

CAP_LaSagrera_grup_suport_lactancia_online_APBCN_nov_2020

La pediatria del CAP La Sagrera s’ha reorganitzat per oferir el taller de suport a la lactància de forma no presencial per internet.

L’activitat està dirigida a mares, pares i dones embarassades que vulguin compartir experiències i resoldre dubtes. Palmira Santín, infermera pediàtrica del CAP La Sagrera és l’encarregada d’organitzar aquesta activitat que té lloc cada dijous, durant el curs escolar, a les 11.45 h.

Per qualsevol dubte, pregunteu al vostre professional sanitari de referència.

Taller de lactància materna
Dia: Tots els dijous
Hora: A les 11.45 h
Lloc: taller en línia


Els professionals del CAP La Sagrera reben el Premi Sant Andreu 2020 per la seva la dedicació durant la pandèmia de la covid-19

30/11/2020

El districte de Sant Andreu de Barcelona ha atorgat el Premi Sant Andreu 2020, en la categoria de distinció personal, als professionals dels centres d’atenció primària i de les residències del districte per la seva la implicació, dedicació i els esforços desplegats en l’atenció i cura de pacients durant la pandèmia de la covid-19. Els professionals premiats són dels CAP Bon Pastor, Casernes, La Sagrera, Sant Andreu i Trinitat Vella, amb els diferents equips, unitats i serveis que hi treballen, i l’equip Congrés del CAP Passeig de Maragall.


‘Parlem amb’ Carlota Cruzate, treballadora social sanitària del CAP La Sagrera

23/11/2020
CAPLaSagrera_CarlotaCruzate_TSS_2020

Carlota Cruzate

Carlota Cruzate és treballadora social sanitària del CAP La Sagrera i membre de la Comissió d’Igualtat de l’ICS i, amb motiu de la celebració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el 25 de novembre, explica què és la violència masclista, quins són els perfils de víctimes d’aquesta violència o quin paper juga l’atenció primària en la seva detecció i abordatge. En aquest enllaç podeu lleguir la informació de la secció ‘Parlem amb’ en què Cruzate tracta també el paper del treball social sanitari, la tasca de la Comissió d’Igualtat de l’ICS o com ha influït la pandèmia del coronavirus en les situacions de violència masclista.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


Grup de suport a la lactància

21/01/2020

CAP_LaSagrera_grup_suport_lactancia_GTBCN_feb_2020El CAP La Sagrera realitza activitats dins del procés Promoció de la Salut, un procés per ajudar a la persona en l’adquisició d’hàbits saludables, en la presa de decisions, tenint en compte les seves expectatives, necessitats i la interacció amb l’entorn. Va adreçat a tota la població, en funció de la seva edat o etapa de cicle vital.

Una activitat és el Grup de suport a la lactància, adreçat a mares, pares i dones embarassades que vulguin compartir experiències i resoldre dubtes. El grup va a càrrec de Palmira Santín, infermera pediàtrica del centre i les sessions tenen lloc cada dijous. No cal inscripció prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre.

Dia: Tots els dijous
Hora: D’11.45 a 13.45 h
Lloc: Casal de Barri Torre de La Sagrera
(Carrer de Berenguer de Palou, 64-66)


14/05/2017

Diari Ara. Acompanyar més per medicar menys, article d’opinió de Núria Rosell, infermera del CAP La Sagrera


Dia Mundial de l'Activitat Física CAP La Sagrera

Grup d’activitat física


Grups psicoeducatius

Octubre de 2016

Tornen els grups de Suport Emocional i de Mindfulness per reduir l’estrès, el dolor i prevenir la depressió i l’ansietat. demaneu més informació a la vostra infermera.

CAPLaSagrera_Mindfulness

Vídeo sobre aquest taller a “Els Matins” de TV3