CAP Passeig de Maragall

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Equip Camp de l’Arpa              Equip Congrés              Equip Encants              Com contactar

Passeig de Maragall, 52-54
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h; dissabtes, de 9 a 14 h

Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon

Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPMaragall
Galería d’imatges del CAP Passeig de Maragall

Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Passeig de Maragall incorpora 3 equips i altres serveis:


Consulta oberta d’ITS

CAP_Passeig_de_Maragall_consulta_oberta_ITS_GTBCN_nov_2019El CAP Passeig de Maragall ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dimarts, de 18 a 19.30 h i els dimecres, de 9.30 a 10.30 h. Va a càrrec dels referents d’ITS: Elena Artal, metgessa de família i comunitària i Dolors Gómez, infermera de família i comunitària.

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Dimarts i dimecres
Hora: Dimarts de 18 a 19.30 h i dimecres de 9.30 a 10.30 h
Lloc: CAP Passeig de Maragall (Passeig de Maragall, 52-54)


Grup de suport a la lactància i Nadons en família

Aquest setembre tornen els tallers Grup de suport a la lactància i Nadons en família, dues activitats destinades a crear un espai de suport i informació per a famílies amb nadons.

El Grup de suport a la lactància està dirigit a mares, pares i dones embarassades que vulguin compartir experiències i resoldre dubtes. No és necessària inscripció prèvia.

D’altra banda, Nadons en família té l’objectiu de ser un espai de suport per compartir la criança, adreçat a famílies des que acaben de tenir un nadó fins als 8 mesos de vida. És necessària inscripció prèvia a la planta baixa del CAP.

Per a més informació sobre els tallers, pregunteu al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Tots els dimecres
Hora: De 12.15 a 13.30 h
Lloc: CAP Passeig de Maragall
(Passeig de Maragall, 52-54)

EdP_Maragall_grup_suport_lactancia_GTBCN_set_2019EdP_Maragall_nadons_en_familia_GTBCN_2019

 

 

 

 

 

 

 

Dia: Tots els dilluns durant el curs escolar
Hora: D’11 a 13 h
Lloc: CAP Passeig de Maragall
(Passeig de Maragall, 52-54)


Escola de salut. Taller del mes:

Alimentació infantil

EdP_Maragall_alimentacio_infantil_GTBCN_abril_2019Acompanyem a les famílies per aconseguir una alimentació saludable i compartir la introducció a l’alimentació complementària.

El CAP Passeig de Maragall acollirà el taller d’alimentació infantil a càrrec de Cristina Curto, infermera pediàtrica de l’Equip de Pediatria Maragall.

Tindrà lloc divendres 26 d’abril al matí, a l’aula de formació de la planta baixa del centre.

És necessària inscripció prèvia al taulell de la primera planta. Per a més informació, pregunteu al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Divendres, 26 d’abril de 2019
Hora: De 10:30 a 12:00 h
Lloc: CAP Passeig de Maragall
(Passeig de Maragall, 52-54)


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_EAP_Camp_de_lArpa_GTBCN_març_2019Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Passeig de Maragall acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dimarts a la tarda, des del 30 d’abril i fins al 4 de juny.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dimarts, 30 d’abril i 7, 14, 21 i 28 de maig i 4 de juny de 2019
Hora: De 16:00 a 18:00 h
Lloc: CAP Passeig de Maragall
(Passeig de Maragall, 52-54)


El CAP Passeig de Maragall se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física 2018

6 d’abril de 2018

 

Des de fa algunes setmanes, els professionals dels tres equips d’atenció primària que treballen al CAP Passeig de Maragall (Camp de l’Arpa, Congrès i Encants) s’han coordinat amb altres agents del barri (Districtes de Sant Andreu i Sant Martí i el Pla Comunitari de Navas, entre d’altres) per donar forma a un programa d’activitats que fes visible la necessitat de practicar activitat física de forma habitual.

El divendres 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, han començat la jornada amb una passejada històrica. A les 10h s’han concentrar al vestíbul del CAP per distribuir fruita entre tots els participants, ja que sempre és bo acompanyar l’activitat física d’alimentació saludable. I des de l’Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental (AREP) han aprofitat la seva passejada setmanal pel barri per compartir una estona d’exercici amb els professionals i usuaris del CAP.

Sota les directrius de l’arquitecte Gabriel Medina han recorregut part del barri de Navas passant per la residència per a gent gran, la biblioteca, l’església ortodoxa de Romania i el dipòsit d’aigua de l’antiga fàbrica Alchemika, exemple d’arquitectura industrial. També han conegut la urbanització de les cases construïdes al barri del Congrés durant el Congrés Eucarístic Internacional de Barcelona de l’any 1952, passant per la Plaça Ferran Reyes, que porta el nom de l’enginyer que va projectar la Línia 1 del metro.

La passejada ha continuat en direcció al barri de la Sagrera, que era l’antiga zona agrícola de Sant Martí de Provençals. Després de gairebé dues hores i mitja de passejada i explicacions, només els més valents han acabat a la Plaça Masadas, centre neuràlgic de l’antiga Sagrera. I, com no podia ser d’altra manera, han acabat amb uns exercicis d’estiraments, imprescindibles quan s’inicia i acaba una activitat física.

Cap al migdia ha començat el ball a la Plaça del Taxi, davant del centre, liderat per la professora de ball i treballadora del CAP Passeig de Maragall, Ilenia Morte, amb la repetició de coreografies en un ambient festiu i dinàmic entre professionals i usuaris.

El dimarts 10 d’abril ha conclòs la participació del CAP en la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física amb una xerrada a càrrec de la metgessa de família Cristina Ros que, sota el títol “no tinc temps per fer exercici” ha presentat alternatives senzilles per introduir l’activitat física en el nostre dia a dia. Posteriorment, han compartit una sessió d’exercicis de força i estabilitat orientats a prevenir les caigudes en la gent gran, impartits per la infermera Gisela Sanz.

La celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física 2018 ha acabat, encara que els professionals del CAP Passeig de Maragall segueixen conscienciats de la promoció de l’activitat física tots els dies de l’any com la millor alternativa no-farmacològica per moltes de les malalties que patim.


Activitats anteriors


Una resposta a CAP Passeig de Maragall

  1. @apicsbcn ha dit:

    Hola Silvia, gràcies pel teu comentari però per poder fer alguna acció de millora necessitaríem més informació. T’agrairíem que enviessis les teves dades personals al mail atenciociutadaniabcn.ics@gencat.cat tot explicant el cas.

    Gràcies!

Els comentaris estan tancats.