CAP Montnegre

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Carrer de Montnegre, 21
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPMontnegre
Galeria d’imatges del CAP Montnegre

Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Montnegre incorpora 2 equips d’atenció primària (EAP):

  • EAP Montnegre, 1a planta, 93 363 29 65
  • EAP Les Corts-Pedralbes, 2a planta, 93 554 16 16

1a jornada de portes obertes del CAP Montnegre 

12/09/2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Montnegre amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Montnegre, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Numància, Roger i Sants, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


El CAP Montnegre celebra una trobada per enfortir la cohesió dels professionals de l’equip

CAPMontnegre_jornada_equip_2019

Jornades d’equip del CAP Montnegre

03/07/2019

El CAP Montnegre ha celebrat el mes de juny la 2a edició de les jornades d’equip, una trobada realitzada a Sitges amb l’objectiu d’augmentar la cohesió dels professionals per generar un ambient de treball que repercuteix en una millor atenció a la ciutadania.

La jornada ha compaginat formació i convivència, i també ha combinat sessions més teòriques amb activitats i exercicis pràctics per implicar activament els assistents. El contingut ha permès els professionals aprendre estratègies per millorar la intel·ligència emocional a la feina, contrastar les percepcions pròpies amb les d’altres persones, fomentar l’entesa millorant la comunicació, augmentar el reconeixement i l’empatia entre companys o descobrir formes de millorar els vincles i la confiança entre professionals.

Es tracta d’una iniciativa valorada positivament entre els professionals per la necessària interrelació entre els assistents per comunicar les idees pròpies i arribar a solucions consensuades.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Montnegre_GTBCN_2019Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sanllehy acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dijous al matí, des del 6 de juny fins l’11 de juliol.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dijous, 6, 13, 20 i 27 de juny i 4 i 11 de juliol de 2019
Hora: De 10:00 a 11:30 h
Lloc: CAP Montnegre
(Carrer de Montnegre, 21)


 Activitats anteriors