CAP Montnegre

Carrer de Montnegre, 21
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPMontnegre
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Montnegre incorpora 2 equips d’atenció primària (EAP):

  • EAP Montnegre, 1a planta, 93 363 29 65
  • EAP Les Corts-Pedralbes, 2a planta, 93 554 16 16

AVÍS: A causa d’una avaria telefònica, les línies de telèfon del CAP Montnegre no estan operatives. Podeu posar-vos en contacte amb el vostre professional de referència a través de La Meva Salut. Gràcies per la vostra col·laboració!


La metgessa de família i directora del CAP Montnegre, Maria Pérez-Hervada, escollida Cortsenca d’Honor 2021 en reconeixement de la tasca de tot l’equip

13 d’octubre de 2021
Maria Pérez-Hervada recull el guardó Cortsenca d’Honor 2021

La metgessa de família i directora del CAP Montnegre, Maria Pérez-Hervada, ha sigut escollida Cortsenca d’Honor 2021 en representació de l’equip de professionals del centre per la tasca desenvolupada durant la pandèmia per tenir cura de la seva població. Aquest reconeixement s’ha determinat per votació popular, al ser la candidatura que ha rebut més suport amb 91 vots més que la següent finalista. La metgessa ha recollit el guardó en el marc de la Festa Major del Districte de Les Corts, que és l’entitat que convoca aquest premi.

Cal recordar que, a l’octubre de 2020, va ser la metgessa de família i directora del CAP Montnegre també va ser l’encarregada de pronunciar el pregó de la Festa Major de Les Corts per la gestió de l’hotel salut Melià Barcelona Sarrià, que va ser una de les principals dispositius d’aquest tipus que van acollir durant mesos persones autònomes diagnosticades de covid-19 o contactes estrets que, per diferents circumstàncies sanitàries o socials, no podien realitzar un adient aïllament al domicili.

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


‘Parlem amb’ Raquel Mir, administravia sanitària del CAP Montnegre

31 de maig de 2021

Raquel Mir treballa com a administrativa sanitària al CAP Montnegre. Graduada en Història i amb estudis de postgrau és una defensora de la tasca d’aquest col·lectiu professional dintre dels CAP. En aquest enllaç podeu llegir l’entrevista de la secció ‘Parlem amb’ on considera que s’han adaptat de manera adient a les necessitats sanitàries que ha exigit la pandèmia per atendre de forma adient la població i recorda que gestionen les peticions de la ciutadania que arriben al CAP a través dels diferents canals.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS, com a reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


‘Parlem amb’ Yolanda Seoane i Eli Ferré, infermeres i coordinadores de l’equip mòbil de vacunació del CAP Montnegre

15 de març de 2021
Yolanda Seoane (esquerra) i Eli Ferré

Yolanda Seoane i Eli Ferré són infermeres i coordinadores del procés l’assumeixen les infermeres de l’equip mòbil de vacunació de la covid-19 ubicat al CAP Montnegre, per la seva ubicació i les seves possibilitats d’espai i emmagatzematge. És un dels sis equips mòbils en funcionament a la ciutat de Barcelona i l’únic habilitat en un centre d’atenció primària durant la pandèmia per administrar el vaccí en residències, centres de dia o habitatges tutelats i també a alguns professionals sanitaris. En aquest enllaç podeu llegir l’entrevista de la secció ‘Parlem amb’ on expliquen qui forma l’equip, com planifiquen la vacunació i com han viscut aquesta situació.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


El CAP Montnegre pronuncia el pregó de la Festa Major de Les Corts per la gestió de l’hotel salut Melià Barcelona Sarrià

Un moment del pregó de la Festa Major de Les Corts
Un moment del pregó de la Festa Major de Les Corts

13/10/2020

El CAP Montnegre ha sigut protagonista de la Festa Major de Les Corts 2020 al ser escollit per pronunciar el pregó en reconeixement per la gestió de l’hotel salut Melià Barcelona Sarrià, habilitat per atendre necessitats sanitàries i socials de la població i fer front així a la pandèmia de coronavirus. La metgessa de família i directora del CAP, Maria Pérez-Hervada, ha sigut l’encarregada de pronunciar el pregó en representació de tots els professionals de l’equip, juntament amb el director de l’hotel, Enrique Aranda.

Els dos pregoners han destacat la importància de la coordinació i el treball en equip per al correcte funcionament d’un nou dispositiu assistencial creat durant l’estat d’alarma: “Vam treballar colze amb colze professionals de diversos àmbits”. La directora del CAP ha reconegut la implicació dels professionals de l’equip “en uns moments molt complicats. Mai oblidaré quan vam arribar al centre a demanar voluntaris per fer l’atenció a l’hotel salut i tothom es va oferir. Les situacions excepcionals mostren com estan fetes les persones i, al CAP Montnegre, tenim uns professionals insuperables. L’hotel salut ha sigut una experiència increïble i fins i tot diria que hem fet història”.

L’hotel salut atès pels professionals del CAP Montnegre va estar en funcionament entre el 28 de març i l’1 de juliol de 2020. Durant aquest temps es van allotjar unes 530 persones diagnosticades de la covid-19 que, per diferents motius, no podien realitzar un correcte aïllament al seu domicili i que ja havien rebut l’alta hospitalària o que el seu estat de salut no requeria un ingrés a l’hospital. Fins ara, ha sigut l’hotel salut que més persones amb covid-19 ha atès a la ciutat de Barcelona.

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


‘Parlem amb’ Gemma Fanlo, infermera del CAP Montnegre

CAPMontnegre_GemmaFanlo_INF_TVE_202024/08/2020

Gemma Fanlo, amb més de 25 anys d’experiència en atenció primària i comunitària, ha arribat fa pocs mesos al CAP Montnegre per compatibilitzar la tasca d’infermera amb la gestió del centre com a adjunta a la direcció. En aquest enllaç podeu llegir l’entrevista de la secció ‘Parlem amb’, on explica com, a més d’adaptar els serveis del CAP a la situació de pandèmia, ha afrontat la coordinació dels professionals sanitaris d’un nou dispositiu sanitari com ha sigut l’Hotel Salut Melià Barcelona Sarrià.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’atenció primària de Barcelona ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


‘Parlem amb’ Juan Manuel Romero, tècnic en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) del CAP Montnegre

29/06/2020
Juan Manuel Romero

Juan Manuel Romero és un professional que, malgrat la seva joventut, ha viscut experiències laborals en diferents categories professionals i serveis dintre de l’ICS per la seva formació i per les seves motivacions i inquietuds. Romero ha passat per l’hospital i per l’atenció primària tant d’adults com a pediatria. I l’última experiència ha sigut dintre de l’hotel salut, un dispositiu creat durant la pandèmia del coronavirus per a persones que no podien realitzar un adient aïllament domiciliari i que han sigut atesos des de l’atenció primària. En el seu cas, ha realitzat assistència com a tècnic en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) a l’Hotel Salut Melià Barcelona dintre de l’equip del CAP Montnegre. En aquesta entrevista de la secció ‘Parlem amb’ explica la seva experiència en l’atenció a aquest dispositiu.

La iniciativa ‘Parlem amb‘ posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


1a jornada de portes obertes del CAP Montnegre 

12/09/2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Montnegre amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Montnegre, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Numància, Roger i Sants, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


El CAP Montnegre celebra una trobada per enfortir la cohesió dels professionals de l’equip

CAPMontnegre_jornada_equip_2019
Jornades d’equip del CAP Montnegre
03/07/2019

El CAP Montnegre ha celebrat el mes de juny la 2a edició de les jornades d’equip, una trobada realitzada a Sitges amb l’objectiu d’augmentar la cohesió dels professionals per generar un ambient de treball que repercuteix en una millor atenció a la ciutadania.

La jornada ha compaginat formació i convivència, i també ha combinat sessions més teòriques amb activitats i exercicis pràctics per implicar activament els assistents. El contingut ha permès els professionals aprendre estratègies per millorar la intel·ligència emocional a la feina, contrastar les percepcions pròpies amb les d’altres persones, fomentar l’entesa millorant la comunicació, augmentar el reconeixement i l’empatia entre companys o descobrir formes de millorar els vincles i la confiança entre professionals.

Es tracta d’una iniciativa valorada positivament entre els professionals per la necessària interrelació entre els assistents per comunicar les idees pròpies i arribar a solucions consensuades.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Montnegre_GTBCN_2019

Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sanllehy acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dijous al matí, des del 6 de juny fins l’11 de juliol.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dijous, 6, 13, 20 i 27 de juny i 4 i 11 de juliol de 2019
Hora: De 10:00 a 11:30 h
Lloc: CAP Montnegre
(Carrer de Montnegre, 21)


 Activitats anteriors