CAP Numància

Carrer de Numància, 23
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 322 70 61
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h; dissabtes, de 9 a 14 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPNumància
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

A continuació els telèfons dels diferents serveis:

  • EAP Numància: 93 495 58 87
  • Unitat Suport Especialitzada Numància: 93  430 91 01 (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h)
  • ASSIR: 93 439 34 21
  • 1a planta. Servei Trànsit: transit.bcn.ics@gencat.cat

Grup de maneig de l’ansietat

19 de setembre de 2022

El CAP Numància organitza un grup de maneig de l’ansietat, que consisteix en un programa de 8 sessions on es busca augmentar la capacitat de reconèixer la simptomatologia relacionada amb l’ansietat i adquirir eines per fer-li front. L’activitat està a càrrec de la referent de benestar emocional i comunitari,
Mireia Garcia, i de la infermera de família i comunitària, Marta Niño.

Data: els dimecres
Hora: de 18 a 19.30 h
Lloc: segona planta del CAP Numància
Més informació i inscripcions, a la vostra metgessa o infermera de referència del centre


El CAP Numància pronuncia el pregó de la Festa Major de Sants com a reconeixement de la seva tasca durant de la pandèmia

25 d’agost de 2021
CAPNumancia_MartaSorribes_prego_FestaMajorSants_2021

El CAP Numància ha pronunciat el pregó de la Festa Major de Sants com a acte de reconeixement de la tasca que ha desenvolupat durant la pandèmia. El discurs que dona el tret de sortida d’aquesta festivitat l’han pronunciat conjuntament la metgessa de família i directora del centre, Marta Sorribes, i el pastisser del districte Joan Galimany, amb l’objectiu de reconèixer i donar veu a dos dels col·lectius que han jugat un paper molt important durant la pandèmia: els sanitaris i els comerciants del districte. Sorribes ha destacat com els i les professionals de l’atenció primària s’han adaptat “de manera ràpida i àgil a canvis molt freqüents” i a més a més “fent pinya i superant moments d’incertesa i, perquè no dir-ho, moments en què s’ha tingut por”. La metgessa de família ha recordat les tasques que han desenvolupat per fer front a la covid-19, però ha afegit que “no volem deixar de donar resposta a les altres patologies. El nostre principal valor és la proximitat, que no volem perdre de cap de les maneres”. La directora del CAP Numància ha animat a gaudir de la festa amb alegria i també “amb les mesures preventives adients per tirar endavant”.

Aparicions als mitjans del pregó de la Festa Major de Sants
– Portal El3.cat
– ccma.cat
– barcelona.cat
– Sants 3 Ràdio (Youtube), minut 45
TV3 – Telenotícies vespre, minut 36
Ona Sants-Montjuïc

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


Grup de suport a la lactància en infants grans i al deslletament respectuós

22 de gener de 2020
ASSIR_CAP_Numancia_deslletament_GTBCN_febrer_2019

El CAP Numància realitza activitats dins del procés Promoció de la Salut, un procés per ajudar a la persona en l’adquisició d’hàbits saludables, en la presa de decisions, tenint en compte les seves expectatives, necessitats i la interacció amb l’entorn. Va adreçat a tota la població, en funció de la seva edat o etapa de cicle vital.

Una activitat és el Grup de suport a la lactància en infants grans i al deslletament respectuós, un espai de trobada per parlar sobre la regulació de la lactància, la conciliació amb la feina remunerada, la lactància durant la gestació, la lactància en tàndem o el deslletament.

El grup va a càrrec de Laia Aguilar, llevadora del centre, i té lloc l’últim dimecres de mes, de gener a juny. L’aforament és limitat per ordre d’arribada.

Dia: L’últim dimecres de mes, de gener a juny
Hora: De 17 a 19 h
Lloc: Escola Bressol Municipal Pau
(Carrer Muntades, 1)


Consulta oberta d’ITS

El CAP Numància ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dimecres, de 15 a 17 h i de 18.30 a 19.30 h. Va a càrrec dels referents d’ITS: Marina Niño, infermera de família i comunitària i Marc Vidal, metge de família i comunitària del centre.

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: els dimecres
Hora: De 15 a 17 h i de 18.30 a 19.30 h
Lloc: CAP Numància (Carrer de Numància, 23)


1a jornada de portes obertes del CAP Numància

12/09/2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Numància amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Numància, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Montnegre, Roger i Sants, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


El CAP Numància ofereix un servei d’atenció a les persones trans*


Activitats anteriors