CAP Pare Claret

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Sant Antoni Maria Claret, 19- 21
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPPareClaret
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat
Telèfons de contacte:

 • Equip d’Atenció Primària Joanic
  93 208 25 70
 • Diagnòstic per la Imatge Pare Claret
  93 208 23 76
 • Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Gràcia-Horta-Guinardó
  93 476 13 76
 • Equip de Pediatria Pare Claret
  93 208 26 80

Punt de vacunació de la covid-19 amb Pfizer (persones de més de 70 anys)
Mercat de l’Abaceria (Passeig de Sant Joan, 168)
Es continua vacunant també al CAP o al domicili a les persones amb problemes de mobilitat
Professionals del CAP contactaran directament per programar el dia i hora de la vacunació
Convocatòries de vacunació segons edat i col·lectius prioritzats


El CAP Pare Claret enforteix el llaços amb la comunitat amb xerrades presencials per resoldre dubtes de la ciutadania

15 de març de 2021

El CAP Pare Claret enforteix els llaços amb la comunitat amb l’organització de xerrades presencials amb l’objectiu de crear espais de participació directa entre els professionals del centre i la població que atenen, i aconseguir així una major efectivitat en les accions dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària.

Així, professionals del grup de salut comunitària del CAP Pare Claret, conjuntament amb la resta d’entitats que formen la Taula de Salut Benestar i Barri de Gràcia, han programat una xerrada a la plaça de la Sedeta, el 24 de març de 2021, d’11.15 a 12.30 hores. Els professionals resoldran qüestions plantejades per la ciutadania perquè estigui millor informada i conegui com treballen actualment els CAP i com accedir als seus professionals i serveis.

Actualment es pot contactar amb el CAP, preferentment per telèfon i per internet. També es pot utilitzar La Meva Salut per alguns tràmits.


Consulta oberta d’ITS: nous horaris

25/01/2021

El CAP Pare Claret ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dilluns, de 15 a 20 h a la 3a planta del centre. Va a càrrec de les referents d’ITS: Mireia Alberny, metgessa de família i comunitària i Carles Fàbregas, infermer de família i comunitària del centre.

També es pot demanar cita per la consulta dels dijous, de 17.30 a 19.30 a la 3a planta del centre amb Belén Jordá, ginecòloga i referent d’ITS de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Pare Claret.

Cal demanar cita prèvia al taulell del centre o trucant al 93 476 13 76. Pregunteu al vostre professional sanitari de referència per a més informació.

Dia i hora: Dilluns, de 15 a 20 h i dijous, de 17.30 a 19.30 h
Lloc: CAP Pare Claret (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 19-21)


Nadons en família al CAP Pare Claret

L’Equip de Pediatria Pare Claret s’ha reorganitzat per oferir l’activitat Nadons en família de forma no presencial per internet.

Es tracta d’un espai de suport i informació per compartir la criança amb altres famílies que acaben de tenir un nadó. Maite Cabodevilla, educadora social de l’Ajuntament de Barcelona, és la professional encarregada d’aquesta activitat que es desenvolupa en línia cada dimecres durant el curs escolar, de 15.30 a 17.30 h.

Per qualsevol dubte, pregunteu al vostre professional sanitari de referència.

Nadons en família

Dia: Tots els dimecres
Hora: De 15.30 a 17.30 h
Lloc: taller en línia


La població que es visita al CAP Pare Claret disposa d’un nou recurs al districte de Gràcia per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19

La població adulta que es visita als CAP Pare Claret, Sanllehy i Vila de Gràcia-Cibeles, del districte de Gràcia de Barcelona, disposa des del 17 de novembre de 2020 d’un nou recurs assistencial per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19 amb l’habilitació d’un espai al carrer Venus, número 8. La iniciativa dels professionals d’aquests centres ha permès habilitar un espai que obre de dilluns a divendres de 8 a 20 h i que està atès per professionals sanitaris que visiten, realitzen les proves necessàries, fan seguiment de casos diagnosticats o amb sospita de covid-19 i també realitzen la identificació dels seus contactes estrets.


El CAP Pare Claret participa en la jornada sobre desmedicalització i bones pràctiques per a la salut de Gràcia

gràcia
07/02/2020

El Consell de Salut de Gràcia ha organitzat per al 8 de febrer de 2020, a les 9.30 hores, una jornada sobre ‘desmedicalització i bones pràctiques per a la nostra salut’ a l’Espai Jove La Fontana. Aquesta acció compta amb el suport del Districte de Gràcia, el Consorci Sanitari de Barcelona i la participació del CAP Vila de Gràcia-Cibeles, el CAP Pare Claret, el CAP Vallcarca, el CAP Larrard, farmàcies de Gràcia i el grup de salut de Gràcia.

La jornada comptarà amb dues taules amb diferents ponències. Una, sobre la medicalització a la vida, on professionals de la salut faran ponències sobre la salut com a negoci, el sobrediagnòstic i el sobretractament i si es prenen massa medicaments. L’altra taula es titula La salut també a les nostres mans i tindrà ponències sobre els productes miracle, accions saludables – a càrrec de les infermeres del CAP Vila de Gràcia-Cibeles, Maite Fabregat, Eduardo González i Mercè Julià – i si fer-se més proves vol dir tenir més salut, impartit per la metgessa de família del CAP Pare Claret, Mireia Moret.

La jornada finalitzarà amb un debat i una dinàmica de grups per avançar en la creació de les comissions de governança dels CAPS del Districte de Gràcia. La jornada oberta a veïnat i professionals, la inscripció és gratuïta i es pot fer a participagracia@bcn.cat.

Consulta el programa de la jornada.


Consulta oberta d’ITS

CAP_Pare_Claret_consulta_oberta_ITS_GTBCN_oct_2019

El CAP Pare Claret ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dilluns, de 15 a 20 h, i els dimarts, de 9 a 13 h a la 3a planta del centre. Va a càrrec de les referents d’ITS: Mireia Alberny i Lluïsa Oliver, metgesses de família i comunitària i Carles Fàbregas, infermer de família i comunitària del centre.

També té lloc els dilluns, de 15 a 20 a la 3a planta del centre a càrrec de Consol Muxi, ginecòloga i referent d’ITS de l’ASSIR Pare Claret.

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Dilluns i dimarts
Hora: Dilluns de 15 a 20 h i dimarts de 9 a 13 h
Lloc: CAP Pare Claret (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 19-21)


Els barris Vila de Gràcia i El Camp d’en Grassot planifiquen les intervencions en salut comunitària centrades en la solitud, la pobresa i la joventut.

El procés està liderat pels professionals del CAP Vila de Gràcia-Cibeles i Pare Claret

taula_salut_comuitaria_capviladegracia_pare_claret_2019.jpg
13/12/2019

Els barris de Barcelona, Vila de Gràcia i El Camp d’en Grassot, planifiquen les intervencions en salut comunitària en tres eixos prioritzats: la solitud i l’aïllament de la gent gran, la pobresa i l’atenció a la infancia i la joventut. Per aquest motiu, la taula de salut comunitària d’aquests barris s’han reunit al Centre Cívic La Sedeta, organitzats en comissions de Treball, i  han definit el nom del seu procés de salut comunitària sota el nom de “BiB”, Benestar i Barri.

Aquesta taula està formada pel veïnat, associacions i entitats dels barris i liderada pels professionals d’atenció primària del CAP Vila de Gràcia-Cibeles i Pare Claret que han invertit més de dos anys en el desenvolupament d’aquest projecte. Durant aquest temps s’han establert aliances entre ciutadania, entitats i institucions; s’ha creat un diagnòstic de salut, un mapeig d’actius de salut i, actualment, estan immersos en la planificació i priorització d’accions per a la prescripció social, una eina no medicalitzada per enfortir la salut de les persones i de la comunitat.


Grup de suport a la lactància

EdP_Pare_Claret_grup_suport_lactancia_GTBCN_feb_2020

L’Equip de Pediatria Pare Claret inicia aquest 30 de setembre un nou grup de suport a la lactància.

De la mà de la infermera pediàtrica Elena Fraca, es coneixeran els beneficis de la lactància i es compartiran experiències amb altres mares i pares.

Per a més informació, pregunteu a la vostra infermera de referència.

Dia: Tots els dilluns de setembre a juny
Hora: D’11.30 a 13 h
Lloc: CAP Pare Claret
(Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 19-21)


Activitats anteriors