CAP Pare Claret

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Sant Antoni Maria Claret, 19- 21
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPPareClaret
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat
Telèfons de contacte:

 • Equip d’Atenció Primària Joanic
  93 208 25 70
 • Diagnòstic per la Imatge Pare Claret
  93 208 23 76
 • Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Gràcia-Horta-Guinardó
  93 476 13 76
 • Equip de Pediatria Pare Claret
  93 208 26 80

El CAP Pare Claret participa en la jornada sobre desmedicalització i bones pràctiques per a la salut de Gràcia

gràcia

07/02/2020

El Consell de Salut de Gràcia ha organitzat per al 8 de febrer de 2020, a les 9.30 hores, una jornada sobre ‘desmedicalització i bones pràctiques per a la nostra salut’ a l’Espai Jove La Fontana. Aquesta acció compta amb el suport del Districte de Gràcia, el Consorci Sanitari de Barcelona i la participació del CAP Vila de Gràcia-Cibeles, el CAP Pare Claret, el CAP Vallcarca, el CAP Larrard, farmàcies de Gràcia i el grup de salut de Gràcia.

La jornada comptarà amb dues taules amb diferents ponències. Una, sobre la medicalització a la vida, on professionals de la salut faran ponències sobre la salut com a negoci, el sobrediagnòstic i el sobretractament i si es prenen massa medicaments. L’altra taula es titula La salut també a les nostres mans i tindrà ponències sobre els productes miracle, accions saludables – a càrrec de les infermeres del CAP Vila de Gràcia-Cibeles, Maite Fabregat, Eduardo González i Mercè Julià – i si fer-se més proves vol dir tenir més salut, impartit per la metgessa de família del CAP Pare Claret, Mireia Moret.

La jornada finalitzarà amb un debat i una dinàmica de grups per avançar en la creació de les comissions de governança dels CAPS del Districte de Gràcia. La jornada oberta a veïnat i professionals, la inscripció és gratuïta i es pot fer a participagracia@bcn.cat.

Consulta el programa de la jornada.


Consulta oberta d’ITS

CAP_Pare_Claret_consulta_oberta_ITS_GTBCN_oct_2019

El CAP Pare Claret ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc els dilluns, de 15 a 20 h, i els dimarts, de 9 a 13 h a la 3a planta del centre. Va a càrrec de les referents d’ITS: Mireia Alberny i Lluïsa Oliver, metgesses de família i comunitària i Carles Fàbregas, infermer de família i comunitària del centre.

També té lloc els dilluns, de 15 a 20 a la 3a planta del centre a càrrec de Consol Muxi, ginecòloga i referent d’ITS de l’ASSIR Pare Claret.

 

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Dilluns i dimarts
Hora: Dilluns de 15 a 20 h i dimarts de 9 a 13 h
Lloc: CAP Pare Claret (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 19-21)


Els barris Vila de Gràcia i El Camp d’en Grassot planifiquen les intervencions en salut comunitària centrades en la solitud, la pobresa i la joventut.

El procés està liderat pels professionals del CAP Vila de Gràcia-Cibeles i Pare Claret

taula_salut_comuitaria_capviladegracia_pare_claret_2019.jpg

13/12/2019

Els barris de Barcelona, Vila de Gràcia i El Camp d’en Grassot, planifiquen les intervencions en salut comunitària en tres eixos prioritzats: la solitud i l’aïllament de la gent gran, la pobresa i l’atenció a la infancia i la joventut. Per aquest motiu, la taula de salut comunitària d’aquests barris s’han reunit al Centre Cívic La Sedeta, organitzats en comissions de Treball, i  han definit el nom del seu procés de salut comunitària sota el nom de “BiB”, Benestar i Barri.

Aquesta taula està formada pel veïnat, associacions i entitats dels barris i liderada pels professionals d’atenció primària del CAP Vila de Gràcia-Cibeles i Pare Claret que han invertit més de dos anys en el desenvolupament d’aquest projecte. Durant aquest temps s’han establert aliances entre ciutadania, entitats i institucions; s’ha creat un diagnòstic de salut, un mapeig d’actius de salut i, actualment, estan immersos en la planificació i priorització d’accions per a la prescripció social, una eina no medicalitzada per enfortir la salut de les persones i de la comunitat.


Grup de suport a la lactància

EdP_Pare_Claret_grup_suport_lactancia_GTBCN_feb_2020L’Equip de Pediatria Pare Claret inicia aquest 30 de setembre un nou grup de suport a la lactància.

De la mà de la infermera pediàtrica Elena Fraca, es coneixeran els beneficis de la lactància i es compartiran experiències amb altres mares i pares.

Per a més informació, pregunteu a la vostra infermera de referència.

Dia: Tots els dilluns de setembre a juny
Hora: D’11.30 a 13 h
Lloc: CAP Pare Claret
(Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 19-21)


Activitats anteriors