CAP Ramon Turró

Carrer de Ramon Turró, 337-339
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 446 57 02
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat amb l’etiqueta 
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


El CAP Ramon Turró organitza durant l’estiu de 2022 activitats per millorar el benestar emocional dirigides a dones i persones de més de 70 anys

10 de juliol de 2022

EL CAP Ramon Turró ha programat per a l’estiu de 2022 diferents activitats per treballar el benestar emocional de dones i persones majors de 70 anys on es tractaran temes com la salut benestar emocional, la solitud o l’autoestima. Cal inscripció prèvia al CAP Ramon Turró o trucant el telèfon 93 446 57 02.

El grup fem xarxa i vida en positiu va adreçat a persones majors de 70 anys i se celebra els divendres, del 15 de juliol al 18 d’agost, d’11 a 12.30 h.

El grup parlem d’emocions entre dones, dirigit a dones d’entre 50 i 70 anys, té lloc els dimecres, del 13 de juliol al 17 d’agost, d’11 a 12.30 h.


Una administrativa sanitària del CAP Ramon Turró recull un guardó en representació de professionals del sistema de salut en el Dia Mundial del Donant de Sang

15 de juny de 2021

El 14 de juny, Dia Mundial del Donant de Sang, l’administrativa sanitària i referent d’atenció la ciutadania del CAP Ramon Turró, Abigail Fargas, ha recollit un guardó en representació de tots i totes les professionals del sistema de Salut per la tasca que han dut a terme en la pandèmia de la covid-19. Durant l’acte institucional, celebrat al Parlament de Catalunya, i organitzat per la Federació Catalana de Donants de Sang i el Banc de Sang i Teixits, han rebut també homenatge els 260.000 donants i les entitats que han fet possible que durant la crisi sanitària s’hagin disposat de suficients reserves de sang per atendre les necessitats de salut.

El guardó reconeix la implicació de tots i totes les professionals del sector de la salut en l’abordatge de la pandèmia, ja sigui des de les UCI, habitacions d’hospitals, ambulàncies o taulells, fins a la neteja, manteniment i organització de serveis. I, especialment, a l’atenció primària que ha fet el diagnòstic i seguiment del 85% de les persones que han patit la covid-19 i dels seus contactes, sense deixar d’atendre altres patologies no ajornables.

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


Els administratius sanitaris del CAP Ramon Turró també visiten a domicili

18/12/2019

Quan una persona requereix atenció sanitària i no pot desplaçar-se al CAP s’activa el servei d’atenció domiciliari en què un professional de medicina o infermeria de família acudeix al lloc de residència. Però aquestes persones troben dificultats per realitzar alguns tràmits que només es poden gestionar personalment al centre. El CAP Ramon Turró de Barcelona ha donat resposta a aquesta situació amb el projecte Administratiu sanitari de proximitat que millora l’accés al sistema sanitari de persones que per la seva edat, malaltia o limitació física no es poden desplaçar. Al mateix temps, reforça el paper dels administratius a l’apropar-los a la comunitat i adaptar la seva tasca a les necessitats de cada persona.

Més informació a la nota de premsa.


Grup psicoeducatiu ASSERENA’T

11/12/2019
CAP_RamonTurro_grup_psicoeducatiu_gener_2020

Professionals del CAP Ramon Turró organitzen de nou el grup psicoeducatiu Asserena’t, amb sessions per conèixer eines per afrontar el malestar emocional i/o el patiment lleu i moderat.

Tindrà lloc cada dilluns, del 13 de gener al 30 de març de 2020.

L’activitat va a càrrec de Ruth Cañada i Xavier Suárez, infermers de família i comunitària del centre. És necessària inscripció prèvia, demanant cita de valoració amb els infermers.

Dia: Cada dilluns, del 13 de gener al 30 de març de 2020
Hora: De 17.30 a 19.30 h
Lloc: CAP Ramon Turró (Carrer Camí Antic de València, 96)

 


Dia Mundial de la Salut Mental

CAP_Ramon_Turró_salut_mental_GTBCN_oct_2019

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, professionals del CAP Ramon Turró explicaran les diferents activitats grupals que realitzen, on s’ofereixen recursos per tractar l’ansietat, despressió lleu i altres trastorns.

A càrrec dels professionals d’infermeria del centre Ruth Cañada Momblant i Xavier Suárez Fuster.

No és necessària inscripció prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del CAP.

Dia: 15 d’octubre de 2019
Hora: De 9 a 19 h
Lloc: CAP Ramon Turró (Carrer Camí Antic de València, 96) i Centre d’Estudis de Budisme Tibetà (Carrer de Pere IV, 201)


Espai de suport emocional als cuidadors

CAP_RamonTurro_suport_cuidadors_GTBCN_04_2019

El CAP Ramon Turró ofereix un espai obert a cuidadors de persones amb demències o malalties degeneratives. Va a càrrec de Mariola Sànchez, treballadora social i Isabel Villar, infermera del centre.

No és necessària inscripció prèvia. Per a més informació, pregunteu al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Els dijous, del 25 d’abril al 27 de juny de 2019
Hora: De 10 a 11:30 h
Lloc: Casal de Gent Gran Quatre Cantons
(Carrer Camí Antic de València, 96)


Grup psicoeducatiu ASSERENA’T

CAP_RamonTurro_grup_psicoeducatiu_abril_2019

El CAP Ramon Turró acollirà sessions per conèixer eines per afrontar l’ansietat i/o la depressió lleu i moderada i/o millorar l’estat d’ànim.

El grup va a càrrec de Ruth Cañada Momblant i Xavier Suárez Fuster, infermers del CAP Ramon Turró. Tindrà lloc els dilluns a la tarda i algun divendres al matí.

És necessari realitzar inscripció demanant cita de valoració amb Ruth Cañada o Xavier Suárez.

Dia: Cada dilluns i algun divendres, del 6 de maig al 8 de juliol de 2019
Hora: Els dilluns de 18:00 a 19:30 h i algun divendres de 12:00 a 13:30 h
Lloc: CAP Ramon Turró (Carrer de Ramon Turró, 337-339) o al Centre d’Estudis de Budisme Tibetà (Carrer de Pere IV, 201)

Amb col·laboració de la Taula de Salut Mental Comunitària Poblenou i el Centre d’Estudis de Budisme Tibetà.

Activitats anteriors