CAP Roger

Carrer Roger, 48-64
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 431 00 39
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPRoger

Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Grups psicoeducatius sobre benestar emocional i ansietat

23 de març de 2023

El CAP Roger disposa de dos grups psicoeducatius durant el segon trimestre de 2023 per treballar el benestar emocional i l’ansietat, a càrrec de la referent de benestar emocional comunitari, Irina Benaiges, i de la infermera de família i comunitària Carmen Miranda. Tots dos requereixen inscripció prèvia.

El grup psicoeducatiu de benestar emocional és una activitat grupal de 10 sessions adreçada a persones que experimenten tristesa i estat d’ànim baix. Se celebra els dimecres, de 12 a 13.30 h, a partir del 19 d’abril de 2023.

El grup psicoeducatiu: afrontament de l’ansietat, està adreçat a persones majors de 18 anys que vulguin aprendre tècniques de relaxació i altres estratègies pràctiques per manejar l’ansietat i l’angoixa. Se celebra els dijous, de 18.30 a 20 h, del 13 d’abril a l’1 de juny de 2023.


1a jornada de portes obertes del CAP Roger

12 de setembre de 2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Roger amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Roger, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Montnegre, Numància i Sants, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


El nou CAP Roger obre les portes al barri de Sants-Badal

22 de juliol de 2019
La consellera Vergés i l'alcaldessa Colau han inaugurat avui el
La consellera Vergés i l’alcaldessa Colau en la inauguració del CAP Roger.

Avui entra en funcionament el nou CAP Roger, situat al carrer Roger 48-64, al barri de Sants-Badal, amb la voluntat d’acostar els serveis d’atenció primària de qualitat a la ciutadania del barri.

En aquest nou CAP, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), s’integren els serveis bàsics de medicina i infermeria de família i comunitària, treball social i atenció a la ciutadania, i posa a l’abast de la població una àmplia oferta de serveis avançats, com ara la crioteràpia, la cirurgia menor o les infiltracions osteoarticulars.

Podeu ampliar la informació sobre el CAP Roger en aquest enllaç.