CAP Sanllehy

Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 16-18
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 285 37 94
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPSanllehy
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


El CAP Sanllehy pronuncia el pregó de la Can Barofest com a reconeixement de la tasca dels professionals d’atenció primària durant de la pandèmia

21 de juny de 2021

La Can Barofest, festa organitzada per la coordinadora d’entitats del barri de Can Baró, ha començat des del poliesportiu de la Plaça de les Pedreres, amb el pregó a càrrec de la infermera i directora del CAP Sanllehy, Maria Bonich, en representació de tots els professionals del centre que rebien d’aquesta manera un reconeixement a la tasca que han realitzat durant la pandémia.

Durant el pregó, Bonich ha destacat els valors associatius i de col·laboració del barri i també ha agrait les mostres de suport cap als professionals de l’atenció primària i ha manifestat que “posarem tots els esforços per acollir-vos i sostenir les vostres necessitats de salut”.

Més informació sobre reconeixements de la ciutadania a professionals de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat per la seva tasca durant la pandèmia.


La població que es visita al CAP Sanllehy disposa d’un nou recurs al districte de Gràcia per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19

La població adulta que es visita als CAP Pare Claret, Sanllehy i Vila de Gràcia-Cibeles, del districte de Gràcia de Barcelona, disposa des del 17 de novembre de 2020 d’un nou recurs assistencial per rebre atenció sanitària relacionada amb la covid-19 amb l’habilitació d’un espai al carrer Venus, número 8. La iniciativa dels professionals d’aquests centres ha permès habilitar un espai que obre de dilluns a divendres de 8 a 20 h i que està atès per professionals sanitaris que visiten, realitzen les proves necessàries, fan seguiment de casos diagnosticats o amb sospita de covid-19 i també realitzen la identificació dels seus contactes estrets.


Grup de suport a la lactància

CAP_Sanllehy_grup_suport_lactancia_GTBCN_nov_2019

El CAP Sanllehy també ofereix el Grup de suport a la lactància, un espai adreçat a mares, pares i dones embarassades que vulguin compartir experiències i resoldre dubtes.

L’activitat va a càrrec d’Eli Ferre i Araceli Garcia, infermeres pediàtriques del centre. Tindrà lloc tots els divendres al matí, i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació, pregunteu al taulell del CAP.

Dia: Tots els divendres
Hora: D’11.30 a 12.30 h
Lloc: CAP Sanllehy
(Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 16-18)


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Sanllehy_GTBCN_abril_2019

Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sanllehy acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dijous al matí, des del 25 d’abril fins al 30 de maig.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dijous, 25 d’abril i 2, 9, 16, 23 i 30 de maig de 2019
Hora: De 9:30 a 11:30 h
Lloc: CAP Sanllehy
(Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 16-18)


Activitats anteriors

Activitats 2018

Activitats 2017

Activitats 2016