CAP Sant Andreu

Av. Meridiana, 428
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPSantAndreu
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Andreu incorpora un equip d’atenció primària (EAP) i altres serveis:

  • Diagnòstic per la Imatge (SDPI) Sant Andreu, planta baixa: 93 274 54 92
  • Atenció Especialitzada, 1a planta: 93 274 54 91
  • EAP Sant Andreu, 2a i 3a planta: 93 274 54 90 i 93 274 54 95 (atenció domiciliària)
  • Unitat de Rehabilitació Sant Andreu, 4a planta: 93 274 54 94
  • Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Sant Andreu, 6a planta: 93 274 55 16
  • Atenció a la ciutadania del Serveis d’Atenció Primària (SAP) Muntanya i Dreta de Barcelona, 7a planta: 93 346 38 55

9a edició de l’Escola de Salut

19 d’abril de 2022

El CAP Sant Andreu organitza la 9a Escola de Salut de Sant Andreu de Palomar. Els mesos de maig i juny se celebren sessions on compartir coneixements sobre recursos sanitaris del barri o voluntats anticipades, entre d’altres.

Les activitats tindran lloc cada dilluns a les 10 h, a l’aula sanitària, ubicada a la tercera planta del CAP Sant Andreu,

Per participar-hi cal inscripció prèvia al taulell de la 2a planta del CAP. També podeu preguntar al vostre professional sanitari de referència o trucar al 93 274 54 95.


Escola de Salut

1 de març de 2022

El CAP Sant Andreu organitza la 8a Escola de Salut de Sant Andreu de Palomar. El mes de març i la primera setmana d’abril es faran sessions on compartir coneixements i apoderar als usuaris per ser resolutius davant problemes de salut lleus.

Les activitats tindran lloc cada dilluns a les 10 h, a l’aula sanitària, ubicada a la segona planta del CAP Sant Andreu,

Per participar-hi cal inscripció prèvia a la 2a planta del CAP. També podeu preguntar al vostre professional de referència o trucar al 93 274 54 95.

Consulta oberta d’ITS: nous horaris

25/01/2021
CAP_Sant_Andreu_consulta_oberta_ITS_APBCN_gen2021

El CAP Sant Andreu ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc cada dimecres, de 9 a 14 h i va a càrrec dels referents d’ITS: Isabel Condomines, Guillermo del Carlo,
Lucia Gallego, Teresa Garzón, metges de família i comunitària i Mercè Colomé, infermera de família i comunitària del CAP Sant Andreu.

També es pot demanar cita per la consulta dels dimecres, en el mateix horari, a la 5a planta del centre amb Astrid Francesch, ginecòloga i referent d’ITS de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Sant Andreu.

Cal demanar cita prèvia al taulell del centre o trucant al 93 274 54 99. Pregunteu al vostre professional sanitari de referència per a més informació.

Dia: Tots els dimecres
Hora: De 9 a 14 h
Lloc: CAP Sant Andreu (Avinguda Meridiana, 428)


‘Parlem amb’ Luisa Acosta, fisioterapeuta de la Unitat de Rehabilitació del CAP Sant Andreu

7/12/2020
Luisa_Acosta_01_ok
Luisa Acosta

Luisa Acosta és fisioterapeuta i coordinadora de fisioteràpia de la Unitat de Rehabilitació del CAP Sant Andreu, un equip que també ha vist modificada la seva activitat a causa de la pandèmia i que ha desenvolupat noves iniciatives per mantenir l’atenció a la ciutadania com les sessions en línia o l’agenda única per a derivacions de medicina de família. En aquest enllaç podeu lleguir l’entrevista de la secció ‘Parlem amb’ Luisa Acosta, on també fa un repàs a la idea de publicar vídeos al compte de YouTube de l’ICS amb exercicis per realitzar a casa.

La iniciativa Parlem amb posa en valor els coneixements, habilitats, expertesa i vivències dels professionals de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat de l’ICS, com a  reflex de la tasca diària dintre i fora de les consultes.


Els professionals del CAP Sant Andreu reben el Premi Sant Andreu 2020 per la seva la dedicació durant la pandèmia de la covid-19

30/11/2020 – Actualitzat el 04/03/2021

El districte de Sant Andreu de Barcelona ha atorgat el Premi Sant Andreu 2020, en la categoria de distinció personal, als professionals dels centres d’atenció primària i de les residències que atenen la població del districte per la seva la implicació, dedicació i els esforços desplegats en l’atenció i cura de pacients durant la pandèmia de la covid-19. Els professionals premiats són dels CAP Bon Pastor, Casernes, La Sagrera, Sant Andreu i Trinitat Vella, amb els diferents equips, unitats i serveis que hi treballen, i l’equip Congrés del CAP Passeig de Maragall.


Estudi per diagnosticar la COVID-19 a través de la tos i la veu del pacient

16/07/2020

El CAP Sant Andreu, juntament amb els CAP Montcada i Reixac i Les Indianes i l’equip Via Roma del CAP Manso, participa en un projecte col·laboratiu internacional, impulsat pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i liderat per l’investigador català Brian Subirana, que té l’objectiu d’utilitzar la intel·ligència artificial per al diagnòstic de la COVID-19 a través de l’anàlisi de la tos i la veu de les persones.

L’Institut Català de la Salut participa a través de l’IDIAP Jordi Gol, com a institut de recerca d’atenció primària, i amb una trentena d’equips d’atenció primària que s’encarreguen de validar els algoritmes de l’eina amb la captació de milers de pacients simptomàtics, als quals es realitza una PCR, amb pacients positius i els seus contactes.

A les persones seleccionades se’ls ofereix la participació en aquest estudi, que consisteix a gravar tres registres de tos o tos forçada i un de veu (comptant de l’1 al 10), i les gravacions s’envien per WhatsApp a un telèfon centralitzat durant 14 dies.


Escola de Salut

CAP_Sant_Andreu_escola_salut_març_202016/01/2020

El CAP Sant Andreu organitza la 7a Escola de Salut de Sant Andreu de Palomar.

Cada mes es faran sessions on compartir coneixements i apoderar als usuaris per ser resolutius davant problemes de salut lleus.

Les activitats tindran lloc cada dimecres d’11 a 12.30 h, a diversos espais del barri com: Can Portabella, Centre Cívic Sant Andreu i CAP Sant Andreu.

Per participar-hi cal inscripció prèvia a les entitats o a la 2a planta del CAP.


Consulta oberta d’ITS

CAP_Sant_Andreu_consulta_oberta_ITS_GTBCN_nov_2019

El CAP Sant Andreu ofereix la Consulta oberta d’infeccions de transmissió sexual (ITS), un espai obert a totes les persones que vulguin visitar-se o tinguin dubtes.

Té lloc cada dimecres, de 9 a 14 h. Va a càrrec dels referents d’ITS: Isabel Condomines, Lucia Gallego i Mª Lluïsa Oliver, metgesses de família i comunitària i Mercè Colomé, infermera de família i comunitària del centre.

Cal demanar cita prèvia. Per a més informació, pregunteu al taulell del centre o al vostre professional sanitari de referència.

Dia: Tots els dimecres
Hora: De 9 a 14 h
Lloc: CAP Sant Andreu (Avinguda Meridiana, 428)


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Sant_Andreu_GTBCN_2019

Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sant Andreu acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dimarts a la tarda, des del 21 de maig i fins al 25 de juny.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dimarts, 21 i 28 de maig i 4, 11, 18 i 25 de juny de 2019
Hora: De 16:30 a 18:30 h
Lloc: CAP Sant Andreu
(Avinguda Meridiana, 428)

Activitats anteriors