CAP Sants

contacta_abans_CAP_AP_ICS_baner-02

Passatge del Vapor Vell, 6-8
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 491 52 57
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPSants
Galeria d’imatges del CAP Sants
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Els dimecres de Sants: parlem de salut

09/10/2019

CAP_Sants_xerrades_educacio_sanitaria_GTBCN_2019El dimecres 16 d’octubre de 2019 comença al CAP Sants l’activitat de xerrada-col·loqui Els dimecres de Sants: parlem de salut. És un espai obert a persones de totes les edats que vulguin compartir experiències i consells per tenir una bona salut.

Aquesta activitat està organitzada per professionals del Grup de Salut Comunitària del centre. Tindrà lloc el tercer dimecres de cada mes de 18 a 19.30h.

Dia: El tercer dimecres de cada mes
Hora: De 18 a 19.30h
Lloc: CAP Sants
(Passatge del Vapor Vell, 6-8)

 


1a jornada de portes obertes del CAP Sants

12/09/2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Sants amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Sants, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Montnegre, Numància i Roger, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Sants_GTBCN_abril_2019Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sants acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dilluns a la tarda, des del 13 de maig fins el 6 de juliol.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dilluns, 13, 20 i 27 de maig, 3 i 17 de juny i 6 de juliol de 2019
Hora: De 17:30 a 19:30 h
Lloc: CAP Sants
(Passatge del Vapor Vell, 6-8)


Els beneficis de l’activitat física

Xerrada a càrrec d’Olga Vicente i Maria José Morro, infermeres del CAP Carreras Candi, a la Biblioteca Vapor Vell
15 de desembre de 2016 a les 12 h


El CAP Sants apropa la salut a la Fira de la Gent Gran de Catalunya

L’Equip d’Atenció Primària Carreras Candi, ubicat al CAP Sants, ha participat a la 19a edició de la Fira Gran -el Saló de la Gent Gran de Catalunya- amb un cicle de conferències curtes que tenien l’objectiu d’apropar la salut a la gent gran i que ha conclòs amb una valoració molt positiva per part dels professionals.

La Fira Gran, que s’ha celebrat entre el 31 de maig i el 3 de juny de 2017 ha ofert un gran ventall d’activitats, conferències, debats i informació relativa a set àrees temàtiques, i una d’elles ha sigut la salut, dins la qual s’enmarca la participació de diferents professionals de l’EAP Carreras Candi.

Les conferències, que han despertar l’interès de la gent gran i que s’han celebrat a la Sala Marqués de Comillas del Museu Marítim de Barcelona, han tractat sobre:

  • L’ictus o embòlia, a càrrec del metge Enrique Vélez
  • Els beneficis de l’activitat física en la salut, a càrrec de les infermeres Maria José Morro i Olga Vicente
  • Cat@Salut La Meva Salut, a càrrec de les administratives d’atenció a la ciutadania Joana Suárez i Gemma Martínez
  • L’adherencia al tractament de la hipertensió arterial, a càrrec del metge José Manuel Cruz
  • Mai és tard per deixar de fumar, a càrrec de la metgessa Judith Solé i de la infermera Blanca Camallonga

Taller Escola d’esquena

Amb l’objectiu de reduir el dolor en les persones amb patologies d’esquena i prevenir-ne la seva aparició, l’EAP Sants-Carreras Candi organitza el taller d’educació sanitària ‘Escola d’esquena’ per fomentar l’activitat física i la higiene postural.Escola d'esquena

Aquest taller que sorgeix a partir del gran nombre de consultes sobre simptomatologia d’esquena que es plantegen en l’atenció del metge de família i de la infermera està dirigit a les persones del barri de Sants, de 18 a 89 anys, que siguin derivades pels professionals facultatius del CAP Sants-Carreras Candi.

L’activitat a càrrec de la infermera i fisioterapeuta del CAP Sants, Dolors Carrera Doria, comença el dijous 21 de gener de 2016 amb una periodicitat de dues sessions per mes fins a l’abril d’enguany.

Si tinc dolor d’esquena què puc fer?