CAP Sants

Passatge del Vapor Vell, 6-8
Programar visita al 93 326 89 01 o per Internet
Telèfon del CAP 93 491 52 57
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Dubtes o consells de salut no urgents al 061 CatSalut Respon
Seguiu l’actualitat a Twitter amb l’etiqueta #CAPSants
Si teniu algun comentari respecte de l’atenció rebuda, sol·liciteu un full de reclamacions al mateix centre, o envieu un correu a ciutadaniabcn.ics@gencat.cat


Accions de promoció de la salut del CAP Sants durant la Setmana Sense Fum

31/05/2022

El CAP Sants ha protagonitzat activitats de prevenció de la salut amb motiu de la Setmana Sense Fum (SSF), que se celebra del 25 al 31 de maig. Així, juntament amb el CAPIBE, han celebrat una xerrada col·loqui sobre el tabac i els seus perjudicis a alumnes de 5è de primària de l’escola Barrufet i Maristes Sants-Les Corts que han finalitzat amb un taller de dibuixos per animar a deixar de fumar, que s’exposen durant un dies en els dos centres sanitaris.

A més, en el Dia Mundial Sense Tabac, el 31 de maig, el metge de família del CAP Sants, Andreu Altés, ha explicat en mitjans de comunicació el paper de l’atenció primària en la prevenció del tabaquisme i els recursos que disposa per deixar de fumar. El podeu escoltar a


Els dimecres de Sants: parlem de salut

09/10/2019

CAP_Sants_xerrades_educacio_sanitaria_GTBCN_2019

El dimecres 16 d’octubre de 2019 comença al CAP Sants l’activitat de xerrada-col·loqui Els dimecres de Sants: parlem de salut. És un espai obert a persones de totes les edats que vulguin compartir experiències i consells per tenir una bona salut.

Aquesta activitat està organitzada per professionals del Grup de Salut Comunitària del centre. Tindrà lloc el tercer dimecres de cada mes de 18 a 19.30h.

Dia: El tercer dimecres de cada mes
Hora: De 18 a 19.30h
Lloc: CAP Sants
(Passatge del Vapor Vell, 6-8)


1a jornada de portes obertes del CAP Sants

12/09/2019

El divendres 4 d’octubre de 2019 se celebra la 1a jornada de portes obertes del CAP Sants amb activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària, a més de donar a conèixer els serveis i l’equip de professionals dels centre. Per participar no és necessària inscripció prèvia i podeu consultar el programa de les activitats en aquest fulletó o al taulell del centre.

Juntament amb el CAP Sants, participen en aquesta iniciativa, que s’organitza per primera vegada, els CAP Montnegre, Numància i Roger, de Barcelona. Consulteu més informació sobre la 1a jornada de portes obertes.


Tallers d’iniciació a la marxa nòrdica 2019

marxa_nordica_poster_CAP_Sants_GTBCN_abril_2019

Apunteu-vos en aquesta activitat i descobriu els seus beneficis!

El CAP Sants acollirà els tallers d’iniciació a la marxa nòrdica els dilluns a la tarda, des del 13 de maig fins el 6 de juliol.

El préstec de bastons està inclòs.
Només necessiteu roba còmoda i sabatilles esportives.
Per a més informació, pregunteu en el vostre CAP.

Dia: Els dilluns, 13, 20 i 27 de maig, 3 i 17 de juny i 6 de juliol de 2019
Hora: De 17:30 a 19:30 h
Lloc: CAP Sants
(Passatge del Vapor Vell, 6-8)

Activitats anteriors