10/05/2017 Nota de premsa

El butlletí electrònic ‘7SETmanal’ arriba al número 100

  • Des de febrer de 2011 s’han publicat uns 700 articles que ofereixen eines per a la millora de la pràctica clínica a les consultes d’atenció primària

 celebracio7SETmanal

El 7SETmanal, un butlletí electrònic d’actualització d’informació de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS, ha publicat 100 números, amb la voluntat d’oferir eines per a la millora de la pràctica clínica a les consultes d’atenció primària.

Ahir es van reunir els responsables i col·laboradors d’aquest butlletí per presentar el número 100, al mateix temps que es feia un balanç d’aquests anys d’activitat. Entre els deu articles més consultats, vuit plantegen solucions a dubtes sobre la prescripció de medicaments, un tema que està alineat amb l’objectiu de millorar la pràctica clínica dels professionals. De fet, l’article més llegit, per sobre de les 16.000 visites, tracta sobre l’ús raonable del Paracetamol d’un gram.

Durant més de quatre anys (el primer número es va publicar el 2 de febrer de 2011, però la publicació va haver de superar un període d’inactivitat de dos anys) s’han publicat uns 700 articles, amb l’objectiu d’apropar la literatura científica actual i rellevant a la tasca assistencial dels professionals de l’atenció primària.

El número 100 del 7SETmanal pretén posar en valor els professionals i la seva tasca, amb set articles que reflexionen sobre el paper de l’atenció primària i els seus beneficis en la salut de les persones i les comunitats que atén.

Darrere el butlletí es troba un comitè assessor, format per deu professionals, i un comitè editorial, que escull els set articles de cada número que redacten les metgesses de família i comunitària Nani Vall-llossera, del CAP Bon Pastor, i Blanca de Gispert, del CAP Trinitat Vella. No obstant, al llarg d’aquests anys la tasca desinteressada de desenes de professionals ha permès arribar als cent números publicats.

Més informació:

Anuncis