Aparicions als mitjans de professionals dels CAP de Barcelona ciutat de l’ICS durant el 2022

Consulteu també les col·laboracions de professionals de l’atenció primària de l’ICS
de Barcelona ciutat en mitjans i publicacions

Aparicions als mitjans en anys anteriors:
2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015

20/01/2022
Cadena SER Catalunya – Aquí, amb Josep Cuní
. Ingressos i contagis en relació a fa un any: la situació als CAP i als hospitals. Amb entrevista al metge de família i director del CAP Casernes, Jordi Acezat.

17/01/2022
Tot Barcelona. Els CAP, saturats pels casos lleus. Amb la infermera i directora de l’CAP Sant Andreu, Cristina Boté, la metgessa de família del CAP Besòs i presidenta de la FoCAP, Meritxell Sànchez-Amat, i la metgessa de família de l’equip Poble Sec, del CAP Manso, Eva Segura.

13/01/2022
Ràdio Primavera Sound – Programa Tardeo
. Endometriosi: la malaltia del silenci que prova que la regla no hauria de fer mal. Amb entrevista al ginecòleg del Servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) del CAP Numància, Alexander Biterna. Minut 25.

12/01/2022
La situació de l’atenció primària amb la càrrega assistencial per l’increment de casos positius per covid-19 durant la 6a onada de la pandèmia:

Ara. Allau als CAP de malalts lleus i de baixes laborals. Amb declaracions de la infermera del CAP Doctor Lluís Sayé, Antonia Raya, i del metge del família del CAP Sanllehy, Jordi Mestres.

RNE – Ràdio 4 – Avui Sortim. Què és i com treballa la Unitat Trànsit d’atenció a la salut sexual de les persones trans. Amb entrevista a la administrativa sanitària i agent de salut d’aquesta unitat ubicada al CAP Numància, Lina Mulero. Al minut 41.

09/01/2022
La Vanguardia. Ambulatoris: la primera trinxera. Reportatge sobre la tasca del dia a dia en l’actualitat a l’atenció primària amb entrevista a diferents perfils professionals del CAP Casernes: el metge de família i director de l’equip, Jordi Acezat, el metge de família Henry Ferrufino, la infermera Cristina Borrajo i l’administratiu sanitari Lluís Martí.

El País. Estudiants i jubilats s’incorporen als CAP per alleujar la pressió de la sisena onada de la covid-19 sobre l’atenció primària. Amb declaracions de la infermera Gertra Salsas, de 65 anys, que dona suport al CAP Sanllehy, i de l’estudiant de medicina, Sara Escudero, que realitza tasques sanitàries al CAP Casernes.

02/01/2022
TV3 – Telenotícies cap de setmana migdia. Les primeres vacunes de 2022, amb declaracions de la infermera i coordinadora del punt de vacunació de la Fira de Barcelona, Yolanda Seoane. Minut 8:10″.